Astralni dotik

o meni

“Vsak izmed nas si želi lepo in srečno življenje, kaj pa je zapisano v “knjigi življenja” posameznika, malo kdo ve.   Verjamem, da ima vsak človek v tem življenju svojo pot in šele, ko je ta pripravljen sprejeti vse dejavnike in smernice, ki mu jih življenje podarja, se lahko osvobodi blokad, katere ga ovirajo na njegovi evolucijski poti. Vse prijetne ter manj prijetne izzive je dobro, da iskalec sprejme z odprtim srcem, saj samo na tak način lahko zraste in je bližje želenemu cilju. Zame je vsak posameznik božansko ter unikatno bitje. Dokler človek ne pride v stik s seboj in se ne ozre vase, ne vidi in ne razume, koliko nepotrebnih omejitev nosi v sebi in kako prijetnejše ter osvobajajoče bi bilo lahko njegovo življenje, če bi se vseh teh omejitev tudi zavedal in začel na njih tudi delati” Uroš Vavtar

POGLED PREJ IN DANES

Ko se ozrem v svojo preteklost, vidim, da sem imel v življenju poleg lepih tudi kar nekaj res slabih izkušenj. Danes bolj ali manj sprejemam in razumem, zakaj jih je bilo potrebno toliko. Koliko padcev, trpljenja, bolečin in celo kratkih srečanj s smrtjo je bilo potrebnih, da sem se kot človek lahko nekega dne na novo prebudil in se začel zavedati, kaj je zares pomembno v življenju.

Od takrat sem bolj samozavesten, odločen in skoncentriran na moj cilj. Na življenje ne gledam več površinsko in samoumevno, temveč z velikim navdušenjem in zavedanjem. Danes konkurenco vidim predvsem v sebi, saj sem lahko vsak dan še boljši v tistem, kar počnem in je hkrati v harmoniji z mojimi željami, občutki in intuicijo. Ne moti me več, kaj si drugi mislijo o meni, mojih željah in potrebah ter sprejemam in hvaležen sem za vse, kar sem in kar imam. Tudi uspeh mi danes predstavlja nekaj čisto drugega kot prej. Najlažje bi uspeh opisal z naslednjimi besedami: lastna sreča, zdravje, dobri odnosi, vera v najvišje dobro, pomoč sebi in drugim, ter duhovni dosežki. 

POSLOVNA POT

Po več letnem iskanju in preizkušanju različnih stvari sem le našel globlji pomen in predvsem odgovore na najpomembnejša vprašanja. To sem našel v edinstvenem duhovnem sistemu: tantra. Prav tako sem ugotovil, kako lahko realiziram svoj potencial in si izpolnim neizmerno željo pomagati drugim.

Kot certificiran terapevt nekaterih metod alternativnega zdravljenja s katerimi lahko tudi vam pomagam pri zdravljenju različnih težav, v svojem sklopu nudim individualne Energijske terapije (brez dotika), Intuitivno energijsko zdravljenje (s fizičnimi prijemi) Terapevtsko energijsko – tantra masažo z olji ter skupinske terapije Astral energy heling. Danes dobro poznam temeljna načela zdravljenja drugih, znanost o energiji in različne vrste energij, poglobljeno delovanje energijske infrastrukture človeškega bitja in njen odnos do fizičnega zdravja. Uporabljam orodja za zaščito in varno ter harmonično odstranjevanje blokad/neravnovesij. Prav tako redno izvajam duhovno prakso in energijske vaje, ki me še dodatno energijsko podprejo. Hvaležen sem za šole v katerih sem se in se še izobražujem ter za vso pridobljeno znanje in certifikate.

VIZIJA

Na svoji poti si želim pomagati tako sebi kot tudi vsem, ki si želijo izboljšati kvaliteto svojega življenja in so za to pripravljeni tudi nekaj narediti. Da bi zrastli na duhovni poti, čim hitreje prišli do željenih rezultatov in tako zaživeli srečnejše, polnejše in uspešnejše življenje, da bi imeli več zdravja telesa in duha ter boljše počutje, da bi dosegli notranji mir, povečali življenjsko energijo, pogum in voljo ter še lažje obvladovali ter se spopadali z različnimi situacijami.

Danes vidim, da mi je bila dana še ena priložnost z namenom, da zasijem v novi luči, hkrati pa pomagam tudi drugim.

Objavljeno tudi na portalu: SVETLOBA

Si želiš na email naslov občasno prejemati koristne novičke, na kakšen način si lahko pomagaš za izboljšanje zdravja in počutja? Bi bil rad obveščen/a o novostih, ugodnostih in ostalih aktivnostih, ki jih nudimo v Astralnem dotiku?

Prijava

Si se ustavil/a na svoji evolucijski poti?

Se srečuješ z zdravstvenimi težavami? 

Bi rad/a povečal/a svojo notranjo moč, voljo, življenjsko energijo, čutenje ljubezni…?

Te zanima kako ti lahko pomagam?

klikni za kratek

brezplačen

posvet

Si želiš na email naslov občasno prejemati KORISTNE NOVIČKE, na kakšen način si lahko pomagaš ZA IZBOLJŠANJE ZDRAVJA in POČUTJA? Bi bil rad obveščen/a o novostih, ugodnostih in ostalih aktivnostih, ki jih nudimo v Astralnem dotiku?

PRIJAVA NA E-NOVIČKE