Astralni dotik

o meni

Vsak izmed nas si želi lepo in srečno življenje, kaj pa je zapisano v Knjigi življenja posameznika, malo kdo ve.   Verjamem, da ima vsak človek v tem življenju svojo pot in šele, ko je ta pripravljen sprejeti vse dejavnike in smernice, ki mu jih življenje podarja, se lahko osvobodi blokad, katere ga ovirajo na njegovi duhovni poti. Vse prijetne ter manj prijetne izzive je dobro, da iskalec sprejme z odprtim srcem, saj samo na tak način lahko zraste in je bližje želenemu cilju. Zame je vsak posameznik božansko ter unikatno bitje. Dokler človek ne pride v stik s seboj in se ne ozre vase, ne vidi in ne razume, koliko nepotrebnih omejitev nosi v sebi in kako prijetnejše ter osvobajajoče bi bilo lahko njegovo življenje, če bi se vseh teh omejitev tudi zavedal in začel na njih tudi delati” Uroš Vavtar

POGLED PREJ IN DANES

Ko se ozrem v svojo preteklost, vidim, da sem imel v življenju poleg lepih tudi kar nekaj res slabih izkušenj. Danes bolj ali manj sprejemam in razumem, zakaj jih je bilo potrebno toliko. Koliko padcev, trpljenja, bolečin in celo kratkih srečanj s smrtjo je bilo potrebnih, da sem se kot človek lahko nekega dne na novo prebudil in se začel zavedati, kaj je zares pomembno v življenju.

Od takrat sem bolj samozavesten, odločen in skoncentriran na moj cilj. Na življenje ne gledam več površinsko in samoumevno, temveč z velikim navdušenjem in zavedanjem. Danes konkurenco vidim predvsem v sebi, saj sem lahko vsak dan še boljši v tistem, kar počnem in je hkrati v harmoniji z mojimi željami, občutki in intuicijo. Ne moti me več, kaj si drugi mislijo o meni, mojih željah in potrebah ter sprejemam in hvaležen sem za vse, kar sem in kar imam. Tudi uspeh mi danes predstavlja nekaj čisto drugega kot prej, ko so mi bile pomembne v večini le materialne stvari. Najlažje bi uspeh opisal z naslednjimi besedami: lastna sreča, zdravje, dobri odnosi, vera, pomoč sebi in drugim, jogijski dosežki in od njih meni najpomembnejša tišina in globina v meditaciji. 

POSLOVNA POT

Po več letnem iskanju in preizkušanju različnih stvari sem le našel globlji pomen in predvsem odgovore na najpomembnejša vprašanja. To sem našel v tantri. Prav tako sem ugotovil, kako lahko realiziram svoj skriti potencial in si izpolnim neizmerno željo pomagati drugim. Končno sem našel način, ki mi ustreza v vseh pogledih.

Danes sem certificiran terapevt Terapevtske Tantra masaže, Energijskih terapij in Intuitivnega energijskega zdravljenja. Pri delu uporabljam zelo strukturiran in sistematičen pristop, ki je podprt z duhovnim vodstvom in podporo božanskih energij. Dobro razumem temeljna načela tantre, kot so: znanost o energiji ter kakšna je resnična narava astralne energije. Joga mi predstavlja način življenja in jogijske tehnike za nadzor nad svojim umom izvajam redno, saj mi to daje ogromno življenjske energije in podporo pri mojem delu. S posebnimi tehnikami lahko vam na isti ali drugi lokaciji (preko virtualne platforme), pomagam pri zdravljenju določenih težav. Še posebej se zahvaljujem Somananda Tantra šoli, za vse znanje in certifikate, ki sem jih pridobil, da lahko opravljam to veličastno delo, delo terapevta.

VIZIJA

Na svoji poti bi rad čim več ljudem, ki si želijo izboljšati kvaliteto svojega življenja in so za to pripravljeni tudi nekaj narediti, pomagal, da čim hitreje pride do željenih rezultatov in tako zaživijo srečnejše, polnejše in uspešnejše življenje. Da pridejo do večjega zdravja telesa in duha, dosežejo notranji mir, povečajo svojo življenjsko energijo, pogum in voljo in tako še lažje obvladujejo ter se spopadajo z različnimi situacijami.

S pridobljenim znanjem, izvajanjem avtentične joge in močno vero pa želim napredovati na svoji duhovni poti. Danes vidim, da mi je bila dana še ena priložnost z namenom, da si ustvarim lepšo prihodnost, zasijem v novi luči, hkrati pa pomagam tudi drugim.

Objavljeno tudi na portalu: SVETLOBA

Decembrski popust na terapije:

energijske terapije

– 30 %

(Ponudba ne velja za darilne bone)

Prijava

Si želiš na email naslov občasno prejemati koristne novičke, na kakšen način si lahko pomagaš za izboljšanje zdravja in počutja? Bi bil rad obveščen/a o novostih, ugodnostih in ostalih aktivnostih, ki jih nudimo v Astralnem dotiku?

Prijavi se

*Prijava na E-novičke*

Si želiš na email naslov občasno prejemati KORISTNE NOVIČKE, na kakšen način si lahko pomagaš ZA IZBOLJŠANJE ZDRAVJA in POČUTJA? Bi bil rad obveščen/a o novostih, ugodnostih in ostalih aktivnostih, ki jih nudimo v Astralnem dotiku?