Astralni dotik

tantra MASAŽA

Danes na trgu najdemo zelo široko ponudbo različnih vrst masaž. Ena izmed manj poznanih, izjemno učinkovitih in vedno bolj priljubljenih oblik masaž je TANTRA MASAŽA, kombinacija dveh več tisoč let starih metod alternativnega zdravljenja, Tantre in Ajurvede. Tantra je celovit duhovni sistem, ki ga opredeljujejo znanost in zakoni o energiji, Ajurveda pa je najstarejša znanost o življenju, ki pozna povezave in medsebojni vpliv telesa, uma in duha na naše zdravje in počutje.

Play Video

Kaj je tantra masaža

Tantra masaža se razlikuje od drugih masaž, saj za izvajanje zahteva uporabo različnih energij. Na eni strani energijo terapevta, ki izvaja masažo, hkrati pa tudi potentno energijo stranke, ki je prisotna v vsakem posamezniku. Tantra masažo izvajamo kot del celostnega zdravljenja, kar pomeni, da se na terapiji osredotočamo tako na dotične zdravstvene težave, kot tudi na duhovno preobrazbo človeka.

S pomočjo tantra masaže odpravljamo različne blokade na energetskih poljih, ki vplivajo na naše fizično telo, čustva, um in podzavest. Med masažo terapevt uporablja olje, z rokami masira posamezne predele telesa, pritiska na različne energetske točke (Marme) in s pomočjo potentnih energij odpira energetske kanale (Nadi), ter s tem ustvarja povečanje pretoka energije po telesu in posameznih delih, ki potrebujejo zdravljenje.

Tantra masaže ne moremo primerjati z nobeno drugo obliko klasičnih masaž, ki delujejo bolj na fizični ravni in lajšajo zgolj mišično napetost. Posebnost te masaže je namreč v tem, da v celoten proces vključuje tudi spolno energijo, ki je ena izmed najmogočnejših energij, saj je ustvarjalna življenjska sila vseh živih bitij. Zaradi svoje edinstvenosti ta masaža deluje na različne ravni človeka (fizično, spolno, čustveno, duševno in duhovno raven) in tako vpliva na naše celostno počutje.

PREDNOSTI IN DOBROBITI: TANTRA MASAŽa

Tantra masaže prinašajo zelo veliko prednosti. Njihovi učinki so dolgotrajni, vidni, na nas pustijo trajen vtis in pripomorejo k dolgoročnim spremembam. Naj navedem nekaj dobrobiti tantra masaž:

Izboljšajo zdravje in počutje
Z uporabo vira potentnih energij in aktiviranjem energetskih točk v telesu vstopimo v proces zdravljenja in čiščenja. Tako odpravimo številne kronične in druge zdravstvene težave, ki jih klasična medicina obravnava, vendar ne zdravi.

Odstranijo energetske blokade v telesih
S pomočjo energij s katerimi delam, pridem vse do korenin nastanka blokad in ne zgolj do posledic, zato jih lahko na harmoničen način trajno odstranim. Ko so enkrat te blokade odstranjene, oseba lahko doživi preobrazbo svojega celotnega bitja.

Odpravijo spolne motnje in poveča orgazmični potencial

Z rednim čiščenjem telesa, sproščanjem blokad, zbujanjem spolne energije in razpršitvijo te vitalne energije po telesu, se lahko oseba ozdravi spolnih motenj kot so na primer pomanjkanje želje po intimnosti, frigidnost, zlorabe, nezmožnost doživljanja užitka ali doseganja orgazma, ter dramatično preoblikuje svoje spolno življenje. Ko so enkrat zgoraj omenjene blokade odstranjene, lahko za prejemnika tantra masaže postanejo precej globoka in neprecenljiva izkušnja.

Omogočijo duhovno prebujenje in doseganje višjih stanj zavedanja
Zaradi pomanjkljivih ali napačno razširjenih informacij, je ta vrsta masaže na žalost velikokrat razumljena narobe. Pri njej nikakor ne gre za spolno ali erotično storitev.

Nas pomlajujejo in povečujejo našo vitalnost
S pritiskom na energetske točke in masažo energetskih kanalov na telesu omogočimo, da kri prosto teče po telesu, kar pripelje do povečanja naše vitalnosti ter pomlajevanje telesa in duha. Redno izvajanje lahko privede tudi do boljšega krvnega obtoka.

Izboljšajo kvaliteto spanca
Bolj ko sproščamo fizično in umsko telo, bolj izboljšujemo kakovost našega spanca, zmanjšamo nespečnost in odstranimo druge motnje spanca.

Povečajo čutenje brezpogojne ljubezni
V tantra masaži energijo usmerjamo navzgor, kar povzroči akumuliranje le-te v središču prsnega koša. Ko ta energija doseže raven srca, se spremeni v bolj čisto energijo, v nas vzbudi različna pozitivna stanja in doseže zdravljenje na globljem nivoju. Občutek brezpogojne ljubezni je v tem primeru neizbežen.

Izboljšajo odnose z drugimi

Zaradi notranje preobrazbe se bo spremenil tudi način, s katerim do sedaj komunicirate z drugimi in obratno. Z ljudmi se boste sposobni povezati na globlji ravni in biti vod za bolj globoke odnose.

Zagotavljajo uspeh in povečujejo samozavedanje
Tantra masaže izpirajo blokade in nečistoče, ki povzročajo v življenju zmedo ter odpirajo vrata v samorefleksijo. Tako vam terapije prinesejo popolnoma nov pogled na življenje, osvoboditev iz “krempljev” preteklosti, pozdravljajo novo jasno pot v prihodnost, kjer končno lahko gojite resnično, dolgotrajno srečo in zadovoljstvo

UPORABA IN MOČ SPOLNE ENERGIJE

Prav tako kot v klasični medicini, je bilo tudi v starodavnih tantričnih zapisih ugotovljeno, da obstaja več vrst energij. Ena izmed njih je tudi spolna energija. Je edina, ki lahko ustvari življenje in ima v tantra masaži izredno moč ter neverjeten vpliv na zdravljenje. Pri tej vrsti masaže spolno energijo pravilno usmerjamo po telesu in tako omogočimo, da je zdravljenje celostno in ne samo površinsko. V tem procesu surovo in grobo energijo preoblikujemo v finejšo, kar nam omogoča lažje in globlje zdravljenje. S pomočjo sublimacije energije, kot usposobljen terapevt, naredim dve stvari. –

tantra masaža

→ S pritiskom na določene energetske točke v telesu in fizično masažo, odprem vitalne energetske kanale, da ustvarim neovirano pot za pretok energije. V tem procesu prejemnik masaže lahko doživi učinke čiščenja in sproščanja blokad.

→ Med izvajanjem masaže poizkušam energijo zaznati in dvigniti s spodnjih predelov telesa in energetskih centrov (čaker) v višje predele in višje energetske centre. Sčasoma se ta pretok energije v telesu ustvari samodejno.

PREDHODEN POSVET

NERAVNOVESJA / BLOKADE V NAŠIH TELESIH

Za lažje razumevanje mojega dela, si lahko na spodnji povezavi preberete o tem kako nastanejo različna neravnovesja-blokade in kako jih s pomočjo tantra masaže lahko odstranimo. 

VEČ INFORMACIJ

MOJA PRVA IZKUŠNJA TANTRA MASAŽE

  • redni kadilec, dnevno uživate alkohol ali jemljete močna zdravila.
  • imeli ali še vedno imate hude psihične ali druge mentalne bolezni
  • imate akutno vročino ali nalezljivo bolezen
  • ste ženska in ste ravnokar rodili. V tem primeru je bolje počakati vsaj 6 tednov

* V primeru, da ne spadate v to kategorijo, se lahko s klikom na spodnji gumb naročite na terapijo.

VEČ O IZKUŠNJI

pomembne informacije: TANTRA masaža

* Terapije TANTRA MASAŽA se ne morete udeležiti, če ste:

  • redni kadilec/ka, dnevno uživate alkohol ali jemljete močna zdravila
  • imeli ali še vedno imate hude psihične ali druge mentalne bolezni
  • imate akutno vročino ali kakšno nalezljivo bolezen
  • ste ravnokar rodili, saj je v tem primeru potrebno počakati vsaj 6 tednov

* S klikom na spodnji gumb se lahko naročite na preizkusno energijsko terapijo.

NAROČILO NA TERAPIJO TANTRA MASAŽA

darilni bon

Darilni bon je primerno in lahko zelo prijetno darilo za vaše najdražje, prijatelje ali znance. S klikom na spodnji gumb ga lahko tudi naročite.

tantra-masaza

NAROČI BON

tantra masaža

darilni bon - TANTRA MASAŽA

Darilni bon Tantra masaža je primerno in lahko zelo prijetno darilo za vaše najdražje, prijatelje ali znance. S klikom na spodnji gumb, bon lahko tudi naročite.

tantra-masaza

NAROČI BON

darilni bon

Darilni bon je primerno in lahko zelo prijetno darilo za vaše najdražje, prijatelje ali znance. S klikom na spodnji gumb, bon lahko tudi naročite.

tantra-masaza

NAROČI BON

predhoden poSVET, lokacija in POTEK TERAPIJE

PREDHODEN POSVET:

Pred izvedbo masaže opraviva predhoden posvet, na katerem poleg natančnega poteka terapije tudi preveriva ali je takšna vrste masaža za vas primerna.

LOKACIJA IZVAJANJA

Tantra masaže izvajam v prijetnem prostoru na lokaciji Ljubljana – Vevče, v Kopru in na lokaciji društva v Grosuplju. Vsi prostori so urejeni in namenjeni prijetni in zdravilni izkušnji. 

POTEK TERAPIJE

Masažo se vedno izvaja na tleh in na mehki podlagi. V prostoru, kjer poteka terapija, je toplo. Ves čas izvajanja masaže ste pokriti ali vsaj delno pokriti s sarongom, veliko brisačo ali ruto. Idealno je, da ste v času terapije pod pokrivalom goli, na vašo željo pa imate lahko na sebi oblečene spodnjice. Med masažo uporabljam samo naravna olja. Z rokami masiram posamezne predele telesa, in pritiskam na različne energetske točke na telesu ter s pomočjo potentnih energij odpiram energetske kanale. S tem ustvarjam povečanje pretoka energije po telesu in posameznih delih, ki potrebujejo zdravljenje.

naročilo na TERAPIJO

tantra masažA

Objavljeno tudi na portalu: MOIA IN

PREIZKUSNA ENERGIJSKA TERAPIJA

Se srečuješ z zdravstvenimi težavami ali bi rad povečal/a svojo notranjo moč, voljo, življenjsko energijo, čutenje ljubezni itd. ?

Te zanima kako izgledajo energijske terapije z znanjem pridobljenim z avtentične linije tantre, katera se v osnovi ukvarja z energijami ?

Bi rad preizkusil/a energijsko terapijo ? 

PRIJAVI SE NA POSVET

*Želim prejemati E-novičke*