Astralni dotik

pogoji poslovanja

PODATKI O PONUDNIKU

Naziv ponudnika: Društvo Astralni dotik (za celosten pristop k zdravemu in prijetnemu načinu življenja)

Naslov ponudnika: Veliko Mlačevo 6 f, 1290 Grosuplje, Slovenija, EU

Telefon: 051 235 879

Email: uros@astralnidotik.si

Društvo Astralni dotik ni davčni zavezanec. 

 

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

S spletno stranjo www.astralnidotik.si upravlja Društvo Astralni dotik (v nadaljevanju ponudnik), z zakonitim prebivališčem v Sloveniji, pod blagovno znamko Astralni dotik. Na celotnem spletnem mestu se izrazi “mi”, “nas” in “naš” nanašajo na Društvo Astralni dotik, “vi”, “vas” in “vaš” pa se nanašajo na uporabnika storitev in obiskovalca spletne strani.

To spletno stran vam ponujamo vključno z vsemi informacijami, orodji in storitvami, ki so na tej spletni strani, samo pod pogojem, da sprejmete vse navedene pogoje poslovanja, ki so navedeni v tem dokumentu.

Splošni pogoji poslovanja urejajo pravice in obveznosti ponudnika, kupcev in uporabnikov spletne strani. Prav tako so del vsake prijavnice na vsako storitev ali nakup blaga, ne glede na obliko prijave; pisno, prek spletne strani, elektronske pošte ali kak drug način, ki izkazuje osebo in storitev, na katero se je ta oseba prijavila. Ti pogoji so za uporabnika zavezujoči že ob samem obisku spletne strani, kar predstavlja pravno veljaven sporazum med uporabnikom in ponudnikom. Splošni pogoji veljajo za vse storitve in vse udeležence enako, uporaba te spletne strani in storitev, ki jih ponuja ponudnik pa je na lastno odgovornost.

Z brskanjem po spletni strani soglašate z njeno vsebino in se strinjate z vsemi pogoji in pravili spletne strani ter v celoti prevzemate odgovornost. Priporočamo vam, da se z njimi dobro seznanite, saj se šteje, da ste ob vsakem nakupu seznanjeni s celotnimi pogoji poslovanja in ste v njih privolili brez kakršnih koli omejitev.                  

 

BLAGO IN STORITVE, KI SO NA VOLJO NA SPLETNI STRANI

Predlagamo vam, da pred nakupom blaga ali storitve na spletni strani, dobro preberete pogoje sodelovanja, saj lahko izvedete naročilo samo v primeru, da se strinjate z vsemi navedenimi pogoji.

Blago in storitve, ki so na voljo na spletni strani www.astralnidotik.si kot predmet nakupa, so podrobno opisani na spletni strani, vključno s trenutno veljavnimi cenami blaga in storitev, ki so prikazane v evrih.

Da bi razumeli določbe pogojev poslovanja, izraz storitev pomeni energetska terapija oz. alternativno zdravljenje z energijo na daljavo ali tantra masaža na daljavo, izraz blago pa darilne bone.

Pridržujemo si pravico kadar koli spremeniti ali ukiniti storitev (ali kateri koli njen del ali vsebino) brez kakršnega koli obvestila. Če je stranka že opravila nakup naknadno prekinjene storitve, ji bo znesek povrnjen v celoti. Za kakršno koli spremembo storitev, spremembo cene, začasno ustavitev ali ukinitev storitve ne odgovarjamo vam ali tretji osebi.

Ne jamčimo, da bo kakovost blaga, storitev, informacij ali drugega gradiva, ki ste jih kupili ali pridobili, izpolnila vaša pričakovanja ali da bodo morebitne težave ali napake odpravljene.

Pri nas se energetske terapije alternativnega zdravljenja za izboljšanje zdravja in počutja, ne izvajajo kot zdravstvena dejavnost, saj se zavedamo, da kot take ne spadajo med uradno priznane oblike terapevtske pomoči. Gre za alternativne oblike zdravljenja z namenom izboljšanja kvalitete življenja, tako na osebnem kot duhovnem nivoju. Na naši spletni strani www.astralnidotik.si uporabljamo besedi zdravljenje in terapija, zgolj z namenom izboljšanja kvalitete življenja in nikakor ne z vidika medicinskega, fizičnega in psihološkega zdravljenja.                                                                      

Za vsak obisk energetske terapije se strinjate z zgoraj navedenim in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.

NAROČILO BLAGA IN STORITEV

Na naši spletni strani se vam za naročilo blaga ali storitev ni potrebno registrirati. Vse storitve in blago naročate samo preko obrazcev, ki so temu namenjeni. Za potrditev naročila morate soglašati, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi našimi pogoji poslovanja, politiko zasebnosti in omejitvijo odgovornosti. Prav tako je dobro pred oddajo naročila preveriti, če so vsi podatki, ki ste jih vnesli v obrazec popolni in pravilni, saj v primeru nestrinjanja s temi pogoji naročila ne boste morali potrditi. Z vpisom vaših osebnih podatkov in s potrdilom naročila se strinjate, da lahko vaše podatke, ki ste jih navedli v naročilu, hranimo za namen zagotavljanja čim bolj korektne storitve, vodenja evidence strank, nadaljnjih usklajevanj glede terminov in drugih svetovanj. Izpolnjeni podatki namreč ponudniku omogočajo, da zagotovi nemoten proces končne izvedbe kupčevega naročila.

V obrazcu za prijavo je potrebno izpolniti naslednja polja:

Fizična oseba:

 • Ime
 • Priimek
 • Spol
 • Naslov
 • Kraj / Poštna št.
 • Elektronski naslov
 • Potrditev elektronskega naslova
 • Telefon
 • Datum rojstva
 • Pogovorni jezik
 • Količina naročenega blaga ali storitev

V primeru, da se račun izdaja na pravno osebo ali podjetje, pa je potrebno izpolniti tudi naslednja polja:

Pravna oseba / Podjetje

 • Ime
 • Priimek
 • Naziv
 • Naslov
 • Kraj / Poštna številka
 • Davčna številka
 • Elektronski naslov
 • Potrditev elektronskega naslova
 • Telefon
 • Količina naročenega blaga ali storitev

*Prav tako je na tem obrazcu potrebno potrditi naslednje:

 • Strinjanje z resničnostjo osebnih podatkov in podatkov o pravni osebi ali podjetju, če se izdaja račun na podjetje
 • Strinjanje s splošnimi pogoji, politiko zasebnosti in omejitvijo odgovornosti

Po izpolnitvi in oddaji obrazca, stranka po elektronski pošti prejme E-mail s potrdilom o prejemu naročila, v katerem so navedeni tudi vsi pomembni podatki za nadaljnji proces. S tem je sklenjena tudi prodajna pogodba med uporabnikom in ponudnikom. V primeru, da gre za pošiljanje darilnih bonov po pošti, se plačilo izvede po povzetju vključno s stroški pošiljanja. O tem se uporabnik in ponudnik dogovorita predhodno.

 

E-NOVICE IN OBVESTILA

Na e-novice in ostala obvestila se lahko na spletni strani naročite preko spletnega obrazca. Na tem obrazcu pred potrdilom zahteve potrdite, da se strinjate s splošnimi pogoji in politiko zasebnosti. S prijavo na e-novice in ostala obvestila soglašate, da lahko vaš elektronski naslov uporabimo za namene:

– obvestila o e-novicah

– obvestila o aktualni ponudbi

– obvestila o nasvetih za uporabnike

– seznanitev o blagu in storitvah

– kontaktiranje preko elektronske pošte v okviru preverjanja zadovoljstva.

Če se želite s sistema e-novic in ostalih obvestil odjaviti, to lahko storite s potrditvijo preko odjavnega obrazca, ki je na spletnem mestu www.astralnidotik/kontakt ali pa nam prošnjo o preklicu prejemanja teh sporočil pošljite na naš elektronski naslov.

 

POVPRAŠEVANJE, PRIPOMBE, VPRAŠANJA…

Če imate kakršna koli vprašanja, povpraševanje ali pripombe povezana z našimi storitvami ali blagom, vas prosimo, da nam to posredujete na elektronski naslov uros@astralnidotik.si.

 

KOMUNIKACIJA Z NAMI

Komunikacija z nami je možna preko navadne in elektronske pošte, lahko pa nas pokličete na telefonsko številko 051 235 879. Na spletni strani lahko kliknete na to telefonsko številko, ki je direktna povezava na vaš mobilni telefon. Z vami bomo ohranjali komunikacijo preko enakih telekomunikacijskih kanalov (elektronske pošte, navadne pošte ali telefona), dokler bo to potrebno oz. dokler nam boste to dovolili.

 

TOČNOST PODATKOV IN PODATKI O RAČUNU

Strinjate se, da boste zagotovili natančne, trenutne in popolne podatke o nakupu in računu za vse nakupe, opravljene na naši spletni strani.

Strinjate se, da vaši komentarji ne bodo kršili nobene pravice katere koli tretje osebe, vključno z avtorskimi pravicami, blagovnimi znamkami, zasebnostjo, osebnostjo ali drugimi osebnimi ali lastniškimi pravicami. Nadalje se strinjate, da vaši komentarji ne bodo vsebovali obrekovalnega ali drugače nezakonitega, žaljivega ali nespodobnega gradiva ali kakršnega koli računalniškega virusa ali druge zlonamerne programske opreme, ki bi lahko kakor koli vplivala na delovanje storitve ali katere koli povezane spletne strani. Ne smete uporabljati lažnega e-poštnega naslova, se pretvarjati, da ste nekdo drug, ali kako drugače zavajati nas ali tretjih oseb glede izvora kakršnih koli komentarjev. Za vaše komentarje in njihovo točnost ste odgovorni izključno sami. Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli komentarje, ki ste jih objavili vi ali tretja oseba.

 

NAPAKE, NETOČNOSTI IN ODPUSTI

Vse vsebine, objavljene na spletni strani ter ostale vsebine v drugih ponudnikovih gradivih, so informativne narave in ne predstavljajo kakršne koli prodajne ponudbe in prav tako niso pravno zavezujoče. Namenjene so zgolj podajanju splošnih informacij in se nanje ne smete zanašati ali jih uporabljati kot edino podlago za odločanje brez posvetovanja s primarnimi, natančnimi, popolnimi ali pravočasnimi viri informacij. Vsakršno zanašanje na gradivo na tej spletni strani je na lastno odgovornost. Občasno lahko na našem spletnem mestu ali v storitvi obstajajo informacije, ki vsebujejo tipografske napake, netočnosti ali opustitve, ki se lahko nanašajo na opise postopkov, lokacije, opise blaga, cene, ponudbe, stroške pošiljanja blaga, razpoložljivost itd.. Pridržujemo si pravico do popravka morebitnih napak, netočnosti ali opustitve ter do spremembe ali posodabljanja informacij oz. do preklica udeležbe na energetskih terapijah ali naročilih, če so kakršne koli informacije v storitvi ali na katerem koli sorodnem spletnem mestu kadar koli brez predhodnega obvestila netočne (tudi po oddaji vašega naročila).

Ne prevzemamo nobene obveznosti posodabljanja, spreminjanja ali pojasnjevanja informacij v storitvi ali na katerem koli sorodnem spletnem mestu, vključno z informacijami o cenah, ne glede na omejitve, razen če to zahteva zakon.

Če niste prepričani o točnosti podatkov, ki so navedeni na spletni strani, se vedno lahko obrnete na naš elektronski naslov.

DELOVANJE SPLETNEGA MESTA

Niti ponudnik, niti katera koli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi spletne strani ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

Ponudnik se bo potrudil omogočati optimalno delovanje spletne strani, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo. Prav tako ponudnik ne odgovarja za kakršne koli poškodbe, računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do spletne strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njegove uporabe.

Uporabnik bo pri uporabi spletnih strani in aplikacij ponudnika uporabljal najnovejše različice brskalnikov, Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Internet Explorer… V primeru, da uporabnik ne uporablja najnovejših različic brskalnikov, ponudnik ni odgovoren za napačno delovanje ali prikaz strani in aplikacij.

 

CENE IN NAČINI PLAČILA

CENE:

Vse cene blaga in storitev, ki jih ponudnik navaja na spletnem mestu www.astralnidotik.si/cenik/, so v evrih (€) in ne vsebujejo davka na dodatno vrednost (DDV).

Ponudnik si pridružuje pravico do spremembe cen blaga in storitev, brez kakršnega koli predhodnega obvestila. V primeru spremembe cenikov, spremenjene cene veljajo z dnem objave. Ko uporabnik že opravi nakup ali prvo plačilo, spremembe cen v teh primerih ne veljajo. Za vsa naročila veljajo trenutne cene, pri nakupu pa bo upoštevana cena, ki velja ob potrdilu plačila.

NAČINI PLAČILA:

Po potrdilu vašega naročila, prejmete na vaš elektronski naslov vse potrebne podatke za izvršitev plačila naročenih storitev ali blaga. Za vsa naročila je možno plačilo preko Paypal ali z direktnim nakazilom s plačilno kartico (plačilo na transakcijski račun ponudnika). Ponudnik si pridružuje pravico do spremembe teh pogojev plačevanja.

Izraz plačilo pomeni celotno plačilo, ki je potrebno za naročilo storitve ali nakup blaga.

 

OSTALI KOMERCIALNI POGOJI

POLITIKA VRAČILA DENARJA

Stranka je seznanjena in soglaša, da ima ponudnik pravico, da v primeru strankinega preplačila, napačnega ali dvojnega plačila, v primeru izdaje delnega ali celotnega dobropisa s strani ponudnika ipd., ko mora ponudnik nakazovati denar nazaj stranki ali izdajati dodatne dokumente, stranki zaračunati s tem povezane administrativne stroške.                         

V primeru, da stranka odpove nakup blaga ali storitve, po tem ko je že opravila plačilo, se stranki povrne celoten znesek, zaračuna pa se ji s tem povezane administrativne stroške.

ODPOVED GARANCIJE

Ne jamčimo in zagotavljamo, da bo vaša uporaba naše storitve nemotena, pravočasna, varna ali brez napak.

Ne jamčimo, da bodo rezultati, pridobljeni z uporabo storitve, točni ali zanesljivi.

Strinjate se, da lahko občasno odstranimo storitev za nedoločen čas ali kadar koli prekličemo storitev, ne da bi vas o tem obvestili.

Izrecno se strinjate, da na vašo uporabo ali nezmožnost uporabe storitve odgovarjate izključno vi.

Ponudnik ni odgovoren za škodo, ki bi pri uporabi njegovih storitev ali v zvezi z njimi nastala stranki, če je škoda posledica ravnanja stranke ali osebe, za katero stranka odgovarja oziroma deluje v strankinem interesu ali ravnanja tretjih oseb.

POSLEDICE VIŠJE SILE

Društvo Astralni dotik ne šteje za kršitve svojih dolžnosti, če jim višja sila prepreči, da bi izvedli energetske terapije ali druge dejavnosti v določenih terminih v skladu z našimi oglaševalskimi ali predvidenimi obveznostmi.

Če nam ali naši ekipi višja sila prepreči izpolnjevanje obveznosti, se razumno potrudimo, da o tem uporabnika tudi obvestimo.

Za višjo silo se štejejo tudi daljša prekinitev dobave ali motnje v dobavi električne energije, nepredvidena napaka na strojni ali programski opremi, izpad internetnega omrežja ali motnje v dostopu do njega, tehnične težave ponudnika kolokacije strežnikov ali drugih dobaviteljev produktov in storitev, ki jih potrebuje ali uporablja ponudnik. Navedeni dogodki se štejejo za višjo silo, tudi če izvirajo iz sfere uporabnika.

Ponudnik ni odgovoren za škodo, ki bi stranki ali z njo povezani osebi nastala zaradi okužb z virusi ali drugo zlonamerno kodo ali zaradi vdora v računalniški oziroma informacijski sistem.                                                                                                                                  Stranka je odgovorna za shranjevanje varnostnih kopij svojih podatkov, ki se nahajajo na strežnikih ponudnika.

Uporabnik, ki pri uporabi storitve povzroči škodo ponudniku ali tretjim osebam, jo je dolžan povrniti po splošnih pravilih o odškodninski odgovornosti. Posredovanje podatkov, ki so potrebni za uveljavljanje odškodnine, oškodovancu ali od njega pooblaščeni osebi, sodišču ali drugemu pristojnemu organu, se ne šteje za kršitev uporabnikovih poslovnih skrivnosti.

 

POTRDITEV UDELEŽENCA

Društvo Astralni dotik ima pravico kadar koli sprejeti ali zavrniti prijave udeležencev za katero koli storitev ali naročilo blaga in nismo dolžni pojasniti, zakaj je bila sprejeta takšna odločitev.

 

PRAVICE IN OBVEZNOSTI PONUDNIKA

Storitve ponudnika so odvisne od splošnega delovanja omrežja / interneta. Uporabnik razume, da je dostopnost strežnikov odvisna od tretjih oseb, ponudnik storitev pa bo naredil vse, kar je v njegovi moči za neprekinjeno in nemoteno delovanje.                                                      

Ponudnik se obvezuje, da bo vse svoje storitve opravljal na profesionalen način.                               

 

PRAVICE INTELEKTUALNE LASTNINE

Potrjujemo, da so vsa gradiva in informacije, vključno s slikami, članki, besedili, itd., zaščitene z avtorskimi pravicami intelektualne lastnine Društva Astralni dotik ali drugih družb, katerih vsebine so vključene v spletno mesto, zato uporaba tega gradiva izven konteksta spletišča brez pisnega dovoljenja lastnikov pravic ni dovoljena.

OMEJITEV UPORABE INFORMACIJ IN GRADIV

Uporabniku je to vsebino dovoljeno uporabljati samo za osebno, domačo rabo, pod pogojem, da ne spreminja kakršnih koli označb avtorskih pravic ali drugih obvestil. 

Kakršno koli razširjanje, kopiranje, ponovno objavljanje, snemanje, tiskanje gradiva, spreminjanje informacij in gradiv ter elementov, ki so na spletni strani, je prepovedano. Prav tako ni dovoljeno pošiljanje le teh tretjim osebam, brez predhodnega pisnega dovoljenja lastnika gradiva.

V primeru, da uporabnik dela v nasprotju z zgoraj navedenimi pravili, krši določila je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

 

ROKI ZA IZVEDBO STORITEV     

Ponudnik mora storitev izvesti v roku, za katerega se dogovorita z uporabnikom po prejetem plačilu na ponudnikov transakcijski račun. V primeru višje sile se roki za izvedbo storitve podaljšajo za čas trajanja višje sile, pod pogojem, da ponudnik stranko obvesti o nastopu višje sile, takoj ko je to mogoče. Za višjo silo se štejejo tudi dogodki, ki izvirajo iz sfere uporabnika.      

 

POŠILJANJE IN DOSTAVA

Blago (darilne bone), ki so na voljo na naši spletni strani, pošiljamo po pošti Slovenije, dostava pa je možna samo v območju Slovenije. Predvidoma naj bi bile pošiljke dostavljene v roku 3 dni, vse pa prevzema in dostavlja Pošta Slovenije. Strošek pošiljanja je na strani ponudnika.

Ker želimo, da sta tako dostava kot prevzem pošiljke čim enostavnejša, ne pošiljamo v dostavo v poštne predale (poštno ležeče), v recepcije hotelov in podobno, temveč samo na domač naslov preko dostavnih služb, ki vas pred prevzemom vašega naročila kontaktirajo.

Društvo Astralni dotik kot ponudnik ni odgovoren za potencialne zamude pri pošiljanju, ki so povzročene s strani dostavne službe ali nepredvidljivih okoliščin, ki jih ni bilo možno preprečiti.

Pridržujemo si pravico cenik kadarkoli spremeniti ali izbrati drugo dostavno službo, v kolikor ocenimo, da bo to bolje za uporabnika.

 

REKLAMIRANJE NAROČENIH STORITEV

Kupec lahko kadar koli reklamira določeno storitev ali blago, razen v primeru, da ponudnik v celoti izpolni pogodbo (izvede storitev), in se je opravljanje storitev že začela. V tem primeru se kupec skladno s 4. točko 5. odstavka 43. člena Zakona o varstvu potrošnikov, odpoveduje pravici do prekinitve pogodbe (izvajanja storitve)

 

PRITOŽBE IN IZJAVE STRANK

PRITOŽBE STRANK

Astralni dotik si prizadeva k rešitvi potencialnih pritožb strank ali uporabnikov spletne strani. V primeru težav se stranka ali uporabnik spletne strani s ponudnikom lahko poveže telefonsko, preko elektronske pošte ali po klasični pošti na naslov (Društvo Astralni dotik, Veliko Mlačevo 6 f, 1290 Grosuplje). Ponudnik se zavezuje, da bo pritožben postopek vodil resno in korektno, ter da se bo (v primeru upravičenosti pritožbe kupca) nemudoma odzval v skladu s temi splošnimi pogoji in izpolnil svoje obveznosti, ki jih po teh določilih ima do kupca oziroma naročnika. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Ponudnik in stranka se zavezujeta spore reševati po mirni poti, v kolikor to ne bo mogoče in pride do spora iz naslova uporabe spletne strani ali storitev energetskih terapij, ki jih ponuja ponudnik, se uporabi slovenska zakonodaja, odločalo pa bo pristojno sodišče v Ljubljani.

Za vsa vprašanja v zvezi s to temo se obrnite na uros@astralnidotik.si.

IZJAVE STRANK

Ponudnik ima pravico uporabiti pozitivne izjave strank, ki jih pridobi preko elektronskih sporočil in telefonskih razgovorov v tržne namene, samo v primeru, da se s tem uporabnik ali stranka strinja. Ponudnik se zavezuje k anonimnosti podatkov in bo s tem onemogočil identifikacijo stranke, razen v primeru, ko od stranke pridobi eksplicitno privolitev.

Ponudnik ima pravico uporabiti podatke iz strežniških dnevnikov in drugih virov za analitiko, boljšo segmentacijo strank in trženje strankam.

 

KONČNE DOLOČBE

SPREMEMBE POGOJEV STORITVE

Na tej strani lahko kadar koli pregledate najnovejšo različico pogojev storitve, vaša odgovornost pa je, da na našem spletnem mestu redno preverjate spremembe.

Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji brez predhodnega obvestila uporabnika spletne strani ali stranke, kateri koli del teh pogojev storitve posodobimo, spremenimo ali nadomestimo, vključno s spremembami cen posameznih storitev. Ponudnik se bo potrudil vse stranke o kakršnih koli spremembah obvestiti preko svojih kanalov za obveščanje (e-pošta). V primeru, da se stranka samostojno odjavi od prejemanja teh obvestil in vsled tega o spremembah ni obveščena, ponudnik za morebitne težave ali kakršnekoli posledice ni odgovoren.

KONTAKTNI PODATKI

Če imate kakršna koli vprašanja glede naših pogojev, nas kontaktirajte na uros@astralnidotik.si  

Trenutno velja različica Pogojev poslovanja od dne 10. 5. 2021 in je vedno dostopna na spletnem mestu https://astralnidotik/Pogoji poslovanja/.  

Odgovorna oseba: Uroš Vavtar

(v nadaljevanju upravljalec podatkov)

 

IZJAVA UPORABNIKA

Z branjem vseh izjav in pogojev, vsebovanih v tem dokumentu, sem seznanjen, se z njimi strinjam in jih potrjujem.

Si želiš na email naslov občasno prejemati koristne novičke, na kakšen način si lahko pomagaš za izboljšanje zdravja in počutja? Bi bil rad obveščen/a o novostih, ugodnostih in ostalih aktivnostih, ki jih nudimo v Astralnem dotiku?

Prijava

Si se ustavil/a na svoji evolucijski poti?

Se srečuješ z zdravstvenimi težavami? 

Bi rad/a povečal/a svojo notranjo moč, voljo, življenjsko energijo, čutenje ljubezni…?

Te zanima kako ti lahko pomagam?

klikni za kratek

brezplačen

posvet

Si želiš na email naslov občasno prejemati KORISTNE NOVIČKE, na kakšen način si lahko pomagaš ZA IZBOLJŠANJE ZDRAVJA in POČUTJA? Bi bil rad obveščen/a o novostih, ugodnostih in ostalih aktivnostih, ki jih nudimo v Astralnem dotiku?

PRIJAVA NA E-NOVIČKE