Astralni dotik

PREDNOSTI IN DOBROBITI: TERAPEVTSKE TANTRA MASAŽE

Terapevtske tantra masaže prinašajo zelo veliko prednosti. Njihovi učinki so dolgotrajni, vidni, na nas pustijo trajen vtis in pripomorejo k dolgoročnim spremembam.

* Izboljšajo naš imunski sistem in posledično naše zdravje ter splošno počutje
Z uporabo vira potentnih energij in aktiviranjem energijskih točk v telesu vstopimo v proces zdravljenja in čiščenja energijskih kanalov in energijskih centrov. Tako odpravimo številne kronične in druge zdravstvene težave, ki jih klasična medicina obravnava, vendar ne zdravi.

* Odstranijo blokade (fizične, energijske, čustvene, spolne, duhovne…)
S pomočjo energij s katerimi delam, vplivam na različne nivoje človeškega bitja in tako pridem vse do korenin nastanka blokad in ne zgolj do posledic. Na tak način jih lahko na harmoničen način trajno odstranimo.

* Izboljšajo odnose z drugimi

Zaradi notranje preobrazbe se bo spremenil tudi način, s katerim do sedaj komunicirate z drugimi in obratno. Z ljudmi se boste sposobni povezati na globlji ravni in biti vod za bolj globoke odnose.

* Omogočajo popolno sprostitev fizičnega telesa in uma ter izboljšajo kvaliteto spanca.
Ker Tantra masaže, ki jih izvajam trajajo dlje časa, omogočajo, da se res lahko popolnoma sprostite, umirite vaše misli, pozabite na skrbi in se prepustite rezličnim občutkom. Bolj ko sproščamo fizično in umsko telo, bolj izboljšujemo tudi kakovost našega spanca, zmanjšamo nespečnost in odstranimo druge motnje spanca.

* Nas pomlajujejo, povečujejo našo vitalnost ter omogočajo boljše zavedanje telesa in čutenja energij
S pritiskom na energijske točke in masažo energijskih kanalov na telesu omogočimo, da kri prosto teče po telesu, kar pripelje do povečanja naše vitalnosti ter pomlajevanja telesa in duha. Redno izvajanje lahko privede tudi do boljšega krvnega obtoka. Tako se vedno bolj zavedamo in hkrati čutimo pretok energij po našem telesu.

* Zmanjšujejo stres, odstranjujejo travme, neprijetna čustva in ostale slabe vzorce
Delujejo na lajšanje stresa, fizičnih, čustvenih in drugih napetosti v telesu. Z pravim kontroliranjem energij pa osebi pomagam, da lahko pride vse do “semena-vzroka” ko je travma nastala, ter ji tako pomagam pri spuščanju in ozaveščanju teh neprijetnih vzorcev.

* Omogočajo zdravljenje na globljih nivojih in odpirajo srčno čakro
V terapevtski tantra masaži zbujam speče in sproščam zastale energije ter jih kontrolirano usmerjam navzgor. Tako oseba začuti več življenjske energije, večjo kreativnost, več užitkov idr., Ko te energije pošljem mimo trebuha, oseba začuti večjo voljo, notranjo moč, samozavest. Počasi se le te akumulirajo v središču prsnega koša oz. srčne čakre. Ko ta energija doseže to področje v nas vzbudi različna pozitivna stanja. Npr. začutimo več ljubezni do sebe in drugih, smo bolj v razumevanju in sprejemanju vsega itd. S pošiljanjem energij še v višje predele pa lahko oseba pride tudi do boljše kontrole uma, izboljšanje intuicije, lažje ugotovi kaj je njeno poslanstvo itd..

* Odpravijo spolne motnje in povečajo orgazmični potencial

Zaradi možnosti dela s spolno energijo in razpršitvijo te vitalne energije po telesu, se lahko oseba ozdravi spolnih motenj kot so na primer pomanjkanje želje po intimnosti, frigidnost, travm zlorabe, nezmožnost doživljanja užitka ali doseganja orgazma ter dramatično preoblikuje svoje spolno življenje. V primeru res dobre energijske pretočnosti in sproščenosti, pa lahko oseba doživi tudi orgazem celega telesa, kar je nepredstavljiva in neprecenljiva izkušnja.

* Omogočijo duhovno prebujenje in doseganje višjih stanj zavedanja
Ta masaža je v veliko primerih kot nekakšna “stopnička” saj osebo še dodatno spodbudi k drugačnemu (bolj odprtemu) pogledu na življenje in k duhovni rasti. Zaradi sublimacije energij (pravilnega in kontroliranega usmerjanja po telesu), lahko oseba pride tudi do višjih stanj zavedanja in celo transformacije telesa in duha.

* Zagotavljajo uspeh in povečujejo samozavedanje
Tantra masaže izpirajo blokade in nečistoče, ki povzročajo v življenju zmedo ter odpirajo vrata v samorefleksijo in samozdravljenje. Te vam omogočijo nov pogled na življenje, osvoboditev iz “krempljev” preteklosti in pozdravljajo novo jasno pot v prihodnost, kjer končno lahko gojite resnično, dolgotrajno srečo in zadovoljstvo.

Naroči se na terapijo

NAZAJ NA STRAN

Si želiš na email naslov občasno prejemati koristne novičke, na kakšen način si lahko pomagaš za izboljšanje zdravja in počutja? Bi bil rad obveščen/a o novostih, ugodnostih in ostalih aktivnostih, ki jih nudimo v Astralnem dotiku?

Prijava

Si se ustavil/a na svoji evolucijski poti?

Se srečuješ z zdravstvenimi težavami? 

Bi rad/a povečal/a svojo notranjo moč, voljo, življenjsko energijo, čutenje ljubezni…?

Te zanima kako ti lahko pomagam?

klikni za kratek

brezplačen

posvet

Si želiš na email naslov občasno prejemati KORISTNE NOVIČKE, na kakšen način si lahko pomagaš ZA IZBOLJŠANJE ZDRAVJA in POČUTJA? Bi bil rad obveščen/a o novostih, ugodnostih in ostalih aktivnostih, ki jih nudimo v Astralnem dotiku?

PRIJAVA NA E-NOVIČKE