Astralni dotik

Neravnovesja ali blokade

Za lažje poznavanje različnosti neravnovesij (v nadaljevanju blokade), kako le te nastanejo, na kakšen način se jih lahko znebimo in tudi za lažje razumevanje mojega dela, podajam v nadaljevanju nekaj zanimivih informacij.

Nekaj dejstev:  

  • Struktura človeškega bitja je sestavljena iz več teles in ne samo enega. Večina ljudi danes pozna in se zaveda samo primarnega fizičnega telesa, za ostale (eterično, astralno, mentalno itd.) pa še nikoli ni slišala, ali se jih vsaj ne zaveda.
  • V našem bitju imamo tudi nekaj glavnih in stranskih energetskih centrov in zelo veliko število ostalih energetskih kanalov.
  • Blokade se lahko kadarkoli pojavijo v vseh naših telesih ter nam tako onemogočijo normalno ali običajno delovanje.
  • Večina blokad na začetku nastane na našem energijskem nivoju in se šele kasneje manifestirajo v fizični obliki.
  • Nekatere blokade »prinesemo« s seboj že iz preteklih življenj

Zavedati se moramo, da smo si skozi vsa naša življenja in predvsem v tem življenju, zaradi takšnih in drugačnih dejavnikov, nabrali precejšnje število različnih blokad. Blokado si lahko predstavljamo kot nekakšno nepravilno delovanje določenega »sistema« v našem bitju. Ponavadi gre za nepravilno pretočnost, primanjkljaj ali presežek energije na določenem predelu v našem fizičnem in ostalih energetskih telesih. V fizični obliki bi se ta lahko pokazala v obliki bolečine, otrdine ali nepravilne rasti na določenem predelu telesa, kot neprožen in trd trebuh ipd.. V energijski obliki, si jo lahko predstavljamo kot pretok krvi po žilah ali vodo ki teče po ceveh. Ko ta pride do zastoja, se zaustavi kar povzroči pritisk in tako začne špricati naokrog. Čustvena blokada bi bila, če smo npr. bili v otroštvu fizično ali psihično zlorabljeni. Zaradi prestrašenosti smo naredili okoli sebe »energijski ščit«. Da bi se zaščitili pred hujšo bolečino, smo zaprli tudi srce do zunanje okolice. S kopičenjem tega strahu in napetosti, smo bili vedno bolj v krču. V kolikor vseh teh vzorcev nismo v tem času ozavestili in jih odstranili, se lahko vedno znova pojavijo. V primeru, da danes nad nami nekdo povzdigne glas ali silovito iztegne roko, takoj zaznamo jezo, strah ali kakšno drugo čustvo. Na to se lahko odzovemo introvertno (se začnemo nepravilno ali prekomerno prehranjevati, zapravljamo denar po nepotrebnem, odlagamo našo odgovornost…) ali pa ekstravertno (začnemo loputati z vrati, kričati ali celo koga fizično napademo) To pomeni, da smo kot otrok razvili čustveno blokado.

Blokade se lahko manifestirajo kot določena bolezen, bolečina, vnetje, oteklina, slab imunski sistem, pomanjkanje življenjske energije ali kot kakšna čustvena nestabilnost, pomanjkanje ljubezni, spolnega poželenja ali samozavesti, jeza ali kakšna druga težava. Danes je največji vzrok za nastanek blokad zagotovo stres in slabe prehranjevalne navade, kar nas hitro privede do nesrečnega in manj kvalitetnega življenja. Pojavijo se tako v fizični, energijski, čustveni, duševni, spolni ali psihosomatski obliki.

Energetska pretočnost vsake osebe in s tem povezano njeno zdravljenje določene težave, pa je odvisno od mnogih dejavnikov. Vsak človek »hodi po svoji unikatni poti, katera zajema (določene prednosti in slabosti, različne omejitve in izzive, stopnjo čistosti telesa, blokade, lastno karmo itd…) V primeru večje nečistosti osebe na fizičnem in energetskem nivoju ter velikega števila blokad, lahko mine določen čas, preden bo začutila učinek energije med samo terapijo. To pa ne pomeni, da energije ni tam in da ne deluje. Vsekakor deluje in je prisotna, samo na bolj subtilnem nivoju in jo je zato težje zaznati. Bolj, ko oseba očisti in sprosti blokade, bolj bo energetsko pretočna in bolj bo čutila energijo.

Dobro je, da sprejmemo dejstvo, da je vsaka blokada, najsi bo manifestirana v fizični ali bolj subtilni obliki, za nas v resnici zelo dobra priložnost za našo osebno in duhovno rast. Je kot nekakšno opozorilo, da pri sebi nekaj spremenimo, poiščemo bolj pametno rešitev in se izboljšamo na določenem področju. Brez njih bi lahko »tavali« v napačni smeri precej dolgo časa.

energijsko

Kot terapevt se zavedam, da je pomembno ugotoviti in odstraniti vzrok, zaradi katerega je nastala določena bolezen, bolečina, ipd. in ne samo pozdraviti simptome, saj v nasprotnem primeru, hitro pride do ponovitve. Blokade lahko odstranim, ko so se te že razvile v fizični obliki in tudi takrat, ko jih sami še ne morete zaznati, saj so prisotne samo na energetskem nivoju. To lahko dosežem s tantra masažo in energijskimi terapijami, predvsem pa s pravilnim usmerjanjem energije skozi glavne energetske centre (čakre) in ostale energetske kanale ter čiščenjem le teh. Vsi ti centri in kanali pa imajo zelo velik vpliv na delovanje naših notranjih organov in drugih predelov našega telesa ter naših čustvenih, mentalnih in umskih sposobnosti. 

Torej, manj kot bomo imeli blokad v naših telesih, večja bo pretočnost energije v naših energetskih centrih (čakrah) ter ostalih energetskih kanalih in boljše bo naše fizično, psihično in mentalno zdravje ter posledično tudi naše počutje.

Nazaj na stran: ENERGIJSKE TERAPIJE

Nazaj na stran: INTUITIVNO ENERGIJSKO ZDRAVLJENJE

Nazaj na stran: TERAPEVTSKA TANTRA MASAŽA

Objavljeno tudi na portalu: SVETLOBA

Si želiš na email naslov občasno prejemati koristne novičke, na kakšen način si lahko pomagaš za izboljšanje zdravja in počutja? Bi bil rad obveščen/a o novostih, ugodnostih in ostalih aktivnostih, ki jih nudimo v Astralnem dotiku?

Prijava

Si se ustavil/a na svoji evolucijski poti?

Se srečuješ z zdravstvenimi težavami? 

Bi rad/a povečal/a svojo notranjo moč, voljo, življenjsko energijo, čutenje ljubezni…?

Te zanima kako ti lahko pomagam?

klikni za kratek

brezplačen

posvet

Si želiš na email naslov občasno prejemati KORISTNE NOVIČKE, na kakšen način si lahko pomagaš ZA IZBOLJŠANJE ZDRAVJA in POČUTJA? Bi bil rad obveščen/a o novostih, ugodnostih in ostalih aktivnostih, ki jih nudimo v Astralnem dotiku?

PRIJAVA NA E-NOVIČKE