Astralni dotik

opustitev odgovornosti

IZKLJUČITEV IN OMEJITEV ODGOVORNOSTI PONUDNIKA TER ODGOVORNOST STRANKE

 

PRAVICA DRUŠTVA ASTRALNI DOTIK DO ZAVRNITVE SPREJEMANJA

Zavedam se in soglašam, da ima Društvo Astralni dotik pravico zavrniti sodelovanje s katero koli osebo, za nakup katere koli storitve ali blaga. Poleg tega se v celoti zavedam in vnaprej sprejemam, da si Astralni dotik pridržuje pravico, da kadar koli preneha sodelovati z osebo iz osebnih razlogov.

 

POJASNITEV VSEBINE

Energetska terapija na daljavo za bolj zdrav način življenja in boljše počutje je alternativna oblika zdravljenja in služi le kot dopolnilo alopatskemu zdravljenju in ga v nobenem primeru ne nadomešča. Zato je dobro, da greste v primeru zdravstvenih težav oziroma bolezni, po nasvet tudi k svojemu osebnemu zdravniku, kar tudi svetujemo. Kot smo že omenili, ta metoda v Sloveniji ni uradno priznana metoda zdravljenja, vam pa omogoča in daje možnost, da k zdravljenju pristopite bolj celostno.

Da bi razumeli določbe pogojev poslovanja, izraz storitev pomeni energetska terapija oz. alternativno zdravljenje z energijo na daljavo ali tantra masaža na daljavo, izraz blago pomeni darilne bone.

Naročnik storitev energetskih terapij na daljavo se za to vrsto zdravljenja odloči popolnoma prostovoljno, kar obenem pomeni, da je ta način v celoti samoplačniški.

V Društvu Astralni dotik ne postavljamo nikakršnih diagnoz.

V primeru, da je naročnik že v postopku medicinskega zdravljenja, lahko v primeru odklonitve oz. prekinitve tega pride do škodljivih posledic za njegovo zdravje. Ponudnik alternativnih storitev zdravljenja na daljavo naročnika nikoli ne bo spodbujal k opustitvi alopatskega zdravljenja, ampak mu ga bo, nasprotno, celo svetoval in priporočal. Ponudnik v tem primeru ne prevzema nobene materialne ali moralne odgovornosti za naročnikovo ravnanje, ki je nasprotno tem opozorilom in priporočilom.

Ponudnik teh storitev na daljavo ne daje nobenega zagotovila, da bo težavo pri stranki, pa naj gre za bolezen ali bolečino, odpravil deloma ali v celoti, se bo pa maksimalno potrudil, da bo izboljšal stanje.

Ponudnik spletne strani ni v nobenem primeru odgovoren za kakršno koli nastalo škodo ali izgubljeni dobiček, ki bi uporabniku lahko nastala, zaradi uporabe spletne strani ali v primeru nezmožnosti uporabe le-te.

 

IZJAVA UPORABNIKA / STRANKE O SOGLASJU ZA VSA TVEGANJA

S tem soglašam s sodelovanjem in prejemanjem energetskih terapij in priznavam ter se strinjam, da to počnem na lastno odgovornost. Izjavljam, da se popolnoma zavedam in sprejemam, da sem samo jaz izključno odgovoren/na za svoje zdravje in varnost v zvezi s takšnimi storitvami. Prav tako se zavedam in sprejemam odgovornost nase v primeru kakršne koli materialne ali moralne odgovornosti, vezane na kakršnokoli tveganje ali izgubo, ki bi neposredno ali posredno nastala kot posledica celotne vsebine teh spletnih strani, kot tudi v primeru izvajanja alternativnih storitev zdravljenja na daljavo. Zavedam se, da lahko moje sodelovanje v kateri koli storitvi Društva Astralni dotik povzroči tudi bolečine v telesu, nelagodje, učinke čiščenja, hiperventilacijo, povečan srčni utrip, čustvena sproščanja, čustveno preobremenjenost ipd. Moja odločitev, da se udeležim katere koli energetske terapije pri Astralnem dotiku je prostovoljna in vem, razumem in prevzemam vsa tveganja, povezana z njimi.

 

POTENCIALNA TVEGANJA IN NEŽELENI UČINKI NA ENERGETSKIH TERAPIJAH

Prednosti energetskih terapij vključujejo zdravljenje in ozdravitev bolezni, lajšanje ali odpravljanje kroničnih in ne kroničnih bolečin, sprostitev, zmernost krvnega tlaka, zmanjšanje stresa in obvladovanje tesnobe.

Na žalost obstaja nekaj tveganj za energetskih terapij zdravljenja na daljavo, ki se jih morate zavedati, preden se prijavite na katero koli energetsko terapijo.

Začasni neželeni učinki: Neželeni učinki, sicer znani kot učinki čiščenja, lahko vključujejo začasno bolečino, slabost, vročičnost, nelagodje, omotičnost, bruhanje, začasna driska, čustveni izrazi in čustveno sproščanje.

 

KDAJ SE IZOGIBATI ENERGETSKI TERAPIJI

Nekatere zdravstvene razmere lahko povečajo tveganje za negativne stranske učinke energetske terapije. Sem spadajo rak, hude bolezni srca, visok krvni tlak, zlomljene kosti, krvni strdki, opekline, lezije, kakršne koli oblike artritisa in osteoporoze, skrivnostne bolečine, kožni izpuščaji in nalezljive bolezni kože ali spolno prenosljive bolezni. Če imam katero od teh stanj ali drugo resno bolezen, ob prijavi obvestim društvo Astralni dotik  in se pred vpisom na energetsko terapijo posvetujem tudi s svojim zdravnikom. Kot nosečnica se zavedam, da moram o nosečnosti obvestiti Astralni dotik, pred naročilom na energetsko terapijo in se prej tudi posvetujem z osebnim zdravnikom.

 

IZJAVA UPORABNIKA

Podrobno sem prebral in popolnoma razumem to pogodbo o odpovedi odgovornosti in udeležbi na energetskih terapiji Astralnega dotika in zlasti v zvezi s koristmi, potencialnimi tveganji in neželenimi učinki, povezanimi z energetskimi terapijami. Z branjem vseh izjav, vsebovanih v tem dokumentu, se strinjam in sprejemam vse njegove pogoje in izjave.

Trenutno velja različica Pogojev poslovanja od dne 10. 5. 2021 in je dostopna na spletnem mestu https://astralnidotik/Opustitev odgovornosti/.  

 

Si želiš na email naslov občasno prejemati koristne novičke, na kakšen način si lahko pomagaš za izboljšanje zdravja in počutja? Bi bil rad obveščen/a o novostih, ugodnostih in ostalih aktivnostih, ki jih nudimo v Astralnem dotiku?

Prijava

Si se ustavil/a na svoji evolucijski poti?

Se srečuješ z zdravstvenimi težavami? 

Bi rad/a povečal/a svojo notranjo moč, voljo, življenjsko energijo, čutenje ljubezni…?

Te zanima kako ti lahko pomagam?

klikni za kratek

brezplačen

posvet

Si želiš na email naslov občasno prejemati KORISTNE NOVIČKE, na kakšen način si lahko pomagaš ZA IZBOLJŠANJE ZDRAVJA in POČUTJA? Bi bil rad obveščen/a o novostih, ugodnostih in ostalih aktivnostih, ki jih nudimo v Astralnem dotiku?

PRIJAVA NA E-NOVIČKE