Astralni dotik

Tantra KOT NAČIN ŽIVLJENJA

Ljudje mi večkrat zastavijo vprašanje, zakaj sem izbral tantro za način življenja in vsakič na to vprašanje odgovorim z velikim veseljem🥰. Moj kratek odgovor je, ker sem sedaj zares svoboden, živim življenje s popolno predanostjo, odprtostjo in brez pričakovanj.

Če za trenutek »pogledam« nazaj (slabo desetletje), se hitro spomnim, da sem bil takrat večino časa nezadovoljen s samim seboj, z načinom življenja, okoljem, v katerem sem živel, službo, v kateri sem delal. Zelo dobro se spomnim tudi vsakodnevnega pritoževanja nad vsemogočimi zadevami ter nenehnega lastnega obremenjevanja. Danes sem vsega tega na srečo »rešen« in dobro se zavedam, zakaj je bilo vse to, kar se mi je zgodilo, zame še kako potrebno.

V nadaljevanju bom iz lastnih izkušenj na kratko opisal, na katerih področjih sem se s pomočjo mogočnega duhovnega sistema (tantre) še izboljšal in kako se je moje življenje v zelo kratkem času korenito spremenilo.

Neizmerno sem hvaležen šoli, kjer sem pridobil vsa nova znanja in tehnike, s katerimi sem prišel do novih spoznanj in večjega zavedanja. Vse pridobljeno mi omogoča še hitrejšo rast na moji evolucijski poti. Danes se bistveno lažje spopadam in premagujem različne izzive ter ovire. Tantra mi predstavlja način življenja in vsekakor sem zato vsak dan bolj srečen.

🔱 Danes se dobro zavedam, kakšna je moja naloga in moje poslanstvo 🔱

V zadnjih nekaj letih izobraževanja o avtentični tantri sem prišel do spoznanja, od kje sem prišel, kdo sem in zakaj sem tukaj. Na podlagi teh znanj sem se v sebi končno lahko umiril. Umiril sem vse raztresene misli, želje, potrebe, pričakovanja… Po skoraj desetletju intenzivnega spraševanja in razmišljanja, kaj je moje poslanstvo, pa so se mi stvari hitro začele postavljati skupaj. S poglobitvijo v tantri in rednim izvajanjem tantra joge, sem kmalu ugotovil, kaj je moje pravo poslanstvo in moja poslovna pot.

🔱 Imam več življenjske energije in manj stresa 🔱

Zaradi prekomernega stresa in lastnega nezadovoljstva v preteklosti, sem se več let bojeval s pomanjkanjem življenjske energije, kar je privedlo tudi do kronične utrujenosti in nevoljnosti. Z redno duhovno prakso, sem počasi pridobil nazaj tudi svojo življenjsko energijo. Novo zavedanje in spoznanje, zakaj so se mi v preteklosti zgodili določeni dogodki in dejanja, se še dogajajo in se bodo tudi v prihodnosti, mi pomaga, da sem v sebi bolj pomirjen. Na podlagi tega, grem danes veliko lažje skozi neprijetne in težke trenutke.

🔱 Postal sem bolj samozavesten in samozadosten 🔱

Tako kot vsak posameznik, sem tudi jaz iz otroštva »prinesel« nekatere slabe vzorce. Eden mojih večjih, s katerim sem se bojeval preden sem se spoznal s tantro, je bila moja nizka samozavest. Tantra mi je dala možnost, da sem danes lahko ponosen na to, kdo sem bil, kdo sem danes in da stojim za vsemi svojimi dejanji. S to spremembo sem postal tudi bolj samozadosten in ne potrebujem več toliko »zunanjih« potrditev. Prišel sem do spoznanja, da sem lahko sam sebi dovolj.

🔱 Čas lahko preživim tudi sam s sabo in potrditev ne iščem več »zunaj sebe« temveč v sebi 🔱

V preteklosti me je vse do obdobja, ko sem resnično sprejel samega sebe, spremljal občutek, da mi ves čas nekaj manjka. Ta »manjko« sem velikokrat iskal v družbi. Sčasoma sem se začel zavedati globin, ki jih lahko dosežem, ko sem sam s sabo. Vedno sem se tudi primerjal z drugimi, kaj ima nekdo in jaz nimam, v čem sem slabši in v čem boljši… Iskal sem razloge, da bi »nahranil« svoj ego. Danes se ne primerjam več, saj sem sam sebi celota. Namesto tega raje pogledam vase in se vprašam, na katerih področjih se lahko še izboljšam.

🔱 Uživam v sedanjem trenutku, postal sem nenavezan in še svobodnejši 🔱

Preden sem prišel do novih spoznanj, sem z mislimi večino časa »taval« v preteklosti in prihodnosti, sedanjosti pa se nisem prav dobro zavedal. Danes je ravno obratno, več kot sem v sedanjem trenutku, bolj sem bogat v srcu in srečen. Eden izmed pomembnih konceptov v tantri je tudi nenavezanost. Moja navezanost na stvari mi je v obdobju pred tantro še dodatno ovirala možnost, da bi se moje dnevno počutje lahko izboljšalo. Bil sem pod nenehnim pritiskom in v strahu, da bom nekaj ali nekoga izgubil. Danes tovrstne navezanosti ne občutim več.

🔱 Izboljšal sem se na različnih področjih🔱

Neprijetni dogodki, ki so se mi zgodili v preteklosti so močno vplivali na moje zdravstveno, fizično, psihično in emocionalno stanje, kar se mi je poznalo na različnih področjih. Zaradi bolezni in drugih težav, s katerimi sem se bojeval, sem moral popolnoma spremeniti svoje prehranjevalne navade. Z znanjem in tehnikami, ki sem jih pridobil v tantra šoli, pa sem prišel tudi do več volje, notranje moči in discipline, boljše intuicije, kreativnosti za ustvarjanje, premagal pa sem tudi svoje notranje strahove…

🔱 Ne ugajam več iz lastne »potrebe« in »ne mudi« se mi več nikamor 🔱

Zaradi določenih vzorcev iz moje preteklosti, sem vedno rad ugajal drugim, tudi če to ni bilo v skladu z mano. Danes se zavedam, da je pravi namen, če pomoč izvira iz srca in ne iz vzorcev. Brez slabe vesti rečem ne in za razliko od prej, se danes ob tem počutim dobro. Tako kot večina, sem se tudi sam večkrat obremenjeval z »brezveznimi« stvarmi. Glede starosti, kaj bi še vse doživel, imel, videl… Ves čas sem »hitel«, da bi preizkusil čim več stvari in si delal plane za več mesecev naprej. Danes živim bolj svobodno, brez pričakovanj in z zavedanjem, da mi ni nikamor potrebno hiteti.

🔱 Na življenje ne gledam več samoumevno in tudi na spolnost gledam drugače 🔱

Že od nekdaj sem velik optimist in verjamem, da bo vse dobro. Kljub temu, sem zaradi določenih dogodkov, ki so se mi zgodili v preteklosti, na življenje gledal zelo površinsko, včasih celo z negativnim pridihom. Danes se zavedam, da je življenje največje darilo, ki ga človek lahko dobi .Trudim se, da začutim vsak posamezni trenutek in ga uživam v popolnosti, ki nam jo življenje daje. Tudi pogled na spolnost se je pri meni precej spremenil. Danes vidim, da bi lahko že prej svojo spolno energijo uporabljal drugače (za višji namen) in ob tem enako užival. Kar sem spoznal v tantri, mi je odprlo popolnoma drug svet in zelo sem hvaležen za to spoznanje.

🔱 Še bolj sem »odprl« svoje srce in sprejemam vse, kar mi pride na pot 🔱

V življenju sem imel tudi zelo težko obdobje, ko nisem sprejemal ničesar. Ne sebe, kraja, države, v kateri še danes živim, družbe, službe, itd.. Spraševal sem se in zgražal, zakaj se to dogaja ravno meni in kaj sem takšnega naredil, da si vse to »zaslužim«. Imel sem precej zaprto srce. S postopnim zavedanjem »višjega namena« in sprejemanjem ter s soočanjem z izzivi pa sem ga počasi začel odpirati. Danes velikokrat od ljudi slišim, da sem zelo srčna oseba in da imam veliko srce, kar mi zelo veliko pomeni.

🔱 Na življenje danes gledam z drugačnimi “očmi” 🔱

Pred spoznanjem s tantro je bil moj način življenja dokaj “običajen”. Hodil sem v službo, v kateri nisem bil zadovoljen, jedel nezdravo hrano, bil veliko časa pod stresom, v pričakovanjih, zgražanju itd.. Takrat se nisem kaj dosti zavedal energij, ki so ves čas okoli nas in tudi v nas samih. Tantra mi je dala ravno to, zavedanje, da je vse energija in da sem se začel zavedati ter upravljati s temi energijami. Danes vidim, da lahko na tak način pri sebi in drugih marsikaj spremenim.💖 

Kar ne vidimo, še ne pomeni, da ne obstaja. ~~ Vse je energija ~~

🔱 Živim po svojih načelih saj sem svoj “jackpot” že dobil 🔱

Tako kot marsikateremu otroku, so tudi meni starši govorili: delaj to, saj bo dobro zate, bodi skromen in ubogaj, ne izstopaj itd.. Vse te močne besede so se mi vtisnile v spomin in do določene mere tudi oblikovale moje navade. S pomočjo znanj, ki sem jih pridobil v tantri, pa sem to spremenil v: začuti in potem delaj, ne bodi skromen, postavi se zase, povej resnico, itd.. Moje ambicije in želje glede materialnih stvari so bile včasih ogromne. Danes ne hrepenim več po denarnih dobitkih, saj sem s spoznanjem tantre svoj »jackpot« že dobil. Uredil sem si življenje po svojih merilih in željah.

Objavljeno tudi na portalu: SVETLOBA

Si želiš na email naslov občasno prejemati koristne novičke, na kakšen način si lahko pomagaš za izboljšanje zdravja in počutja? Bi bil rad obveščen/a o novostih, ugodnostih in ostalih aktivnostih, ki jih nudimo v Astralnem dotiku?

Prijava

Si se ustavil/a na svoji evolucijski poti?

Se srečuješ z zdravstvenimi težavami? 

Bi rad/a povečal/a svojo notranjo moč, voljo, življenjsko energijo, čutenje ljubezni…?

Te zanima kako ti lahko pomagam?

klikni za kratek

brezplačen

posvet

Si želiš na email naslov občasno prejemati KORISTNE NOVIČKE, na kakšen način si lahko pomagaš ZA IZBOLJŠANJE ZDRAVJA in POČUTJA? Bi bil rad obveščen/a o novostih, ugodnostih in ostalih aktivnostih, ki jih nudimo v Astralnem dotiku?

PRIJAVA NA E-NOVIČKE