Astralni dotik

MOJA PRVA IZKUŠNJA NA TANTRA MASAŽI

Ko sem v Ljubljani na dogodku Okus tantre (avgusta 2018) prvič izvedel za tantrično masažo, sem takoj začutil, da se za to tehniko skriva nekaj več. Moj življenjski slog, ki je bil takrat poln stresa in napetosti, me je pripeljal do tega, da dejansko v sebi nisem čutil več nobene energije. Počutil sem se praznega in neizpolnjenega. Na delavnici sem izvedel, da je to stanje lahko posledica vseh blokad, ki se naberejo v nas tekom življenja in katerih se v bistvu sploh ne zavedamo. Ko so odstranjene te ovire, oseba lahko doživi preobrazbo svojega celotnega bitja in globoki učinki so opazni na vseh ravneh – fizični, duševni, čustveni, duhovni in telesni ravni.

Notranji vzgib in želja, da preizkusim učinke tantrične masaže, mi ni dala miru. Odločil sem se, da poiščem terapevtko tantrične masaže. Že sam postopek prijave na masažo, mi je dal občutek velikega zaupanja. Opisati sem ji moral svoje zdravstveno stanje kot tudi ali imam kakšne fizične ali druge težave? Namreč, vse to naj bi bilo zelo pomembno za nadaljnje korake in izvedbo masaže. Ko je ugotovila, da izpolnjujem vse ”pogoje” in da popolnoma razumem, da tantra masaža ni namenjena zgolj razvajanju, temveč, da je njen učinek lahko veliko globlji, sva se dogovorila za datum najinega srečanja.

Nikoli ne bom pozabil prijetnega občutka, ko sem vstopil v sobo, na mizi zagledal prižgane svečke, v zraku se je vonjala sandalovina, moja ušesa pa je polnila prijetna glasba. Pred neposrednim začetkom masaže, mi je terapevtka predstavila celoten postopek poteka masaže. Ko sem bil seznanjen z vsemi podrobnostmi, je pričela z izvajanjem masaže. Priznam, da mi je bilo od začetka še malo nerodno, a kmalu sta prijeten ambient ter moje zaupanje tudi ta neprijeten občutek izbrisala.

Naenkrat sem začutil močan občutek svoje lastne energije, ki je dvignila spomine iz preteklosti. Neznosno star, boleč in globok občutek pomanjkanja ljubezni iz mojega otroštva, s strani staršev, je povzročil, da sem po zelo dolgem času ponovno zajokal. Čeravno nisem vajen takšnih občutkov, jih nisem poskušal kontrolirati, še manj pa prekinjati masaže. Pustil sem si – Biti to, kar sem. Zavedal sem se, da je to neke vrste emocionalno čiščenje oz. notranje zdravljenje. V teh transformativnih trenutkih je terapevtka ves čas preverjala, če lahko nadaljuje, jaz pa sem vsakič znova potrdil. Ni mi žal, da sem se tudi v tistem trenutku prepustil ter zaupal v postopek. Ni mi bilo lahko. Počutil sem se, kot da strahovi prav skačejo ven iz mene. To pa je bil šele začetek. Ko se je masaža nadaljevala, mi je telo z minute v minuto bolj vibriralo, občutki pa so postajali vse bolj in bolj prijetni in hkrati intenzivni. Spraševal sem se, od kod prihaja vsa ta energija. Ker sem si dovolil in nisem ustavil procesa masaže, sem postajal vedno bolj sproščen ter lahkoten. Če bi moral v tem trenutku podati neko primerjavo, bi mogoče lahko primerjal ta občutek z otroško radostjo, ko sem še brezskrbno tekal po brezmejnem travniku. Sicer pa bi rekel, da sem čutil brezmejno ljubezen, ki sem jo zaznaval kot nežno vibracijo na mojih prsih. Počasi se mi je začelo rahlo tresti celotno telo, dihanje pa postajalo vse bolj intenzivno. S časom se je mravljinčenje v telesu povečevalo, jaz pa sem v sebi čutil vedno več blaženosti. Želel sem si, naj se ne neha. Ko je terapevtka končala z masažo, je trajalo kar nekaj časa, da sem lahko vstal, saj zaradi intenzivnosti pretoka energije v mojem telesu, nisem mogel premikati telesa.

Navdal me je občutek zanosa in zavedanja, kako zelo sem energetsko bitje, da se lahko sprejmem takšnega kot sem, spoštujem in še naprej raziskujem v sebi ta neizmerni potencial, ki nam je vsem človeškim bitjem dan. Ob vseh teh mislih sem se pričel zavedati, kako to svojo energijo tudi izgubljamo, povsem po nepotrebnem.

Masaža je name vplivala zelo pozitivno. Nad skrbnim odnosom in strokovnostjo tantrične maserke sem bil res impresioniran. Všeč pa mi je bilo tudi to, da sem lahko vse te moje občutke na koncu nekomu tudi zaupal. Vesel sem, da sem ugotovil, da ta vrsta masaže ni dobra samo za sprostitev in razvajanje, temveč je uporabna tudi za spodbujanje intenzivnih stanj zadovoljstva, predajanje v močna stanja ter zdravljenje energetskih, fizičnih, spolnih, čustvenih kot tudi mentalnih blokad. Zdaj vem, da lahko tudi na tak način v prihodnosti pozdravim mojo potlačeno jezo in žalost, zavrta čustva kot tudi čustvene primanjkljaje, katere že predolgo nosim v sebi in z njimi bivam na Zemlji.

S hvaležnostjo, da obstaja znanje in tehnika, ki nam lahko pomaga izstopiti iz temačnega vrtinca vsakdana in nas popelje v višja stanja zavesti, sem se odločil napisati mojo izkušnjo, da opogumim še koga, ki si želi srečnejšega življenja.

PREIZKUSNA ENERGIJSKA TERAPIJA

Se srečuješ z zdravstvenimi težavami ali bi rad povečal/a svojo notranjo moč, voljo, življenjsko energijo, čutenje ljubezni itd. ?

Te zanima kako izgledajo energijske terapije z znanjem pridobljenim z avtentične linije tantre, katera se v osnovi ukvarja z energijami ?

Bi rad preizkusil/a energijsko terapijo ? 

PRIJAVI SE NA POSVET

*Želim prejemati E-novičke*