Astralni dotik

MOJA PRVA IZKUŠNJA NA TERAPEVTSKI TANTRA MASAŽI

Ko sem v Ljubljani na nekem dogodku (avgusta 2018) prvič izvedel za terapevtsko tantra masažo, sem takoj začutil, da se za to tehniko skriva nekaj več. Moj življenjski slog, ki je bil takrat poln stresa in napetosti, me je pripeljal do tega, da dejansko v sebi nisem čutil več nobene energije. Počutil sem se praznega in neizpolnjenega. Na delavnici sem izvedel, da je to stanje lahko posledica vseh blokad, ki se naberejo v nas tekom življenja in katerih se v bistvu sploh ne zavedamo. Ko so odstranjene te ovire, oseba lahko doživi preobrazbo svojega celotnega bitja in globoki učinki so opazni na vseh ravneh – fizični, duševni, čustveni, duhovni in telesni ravni.

Notranji vzgib in želja, da preizkusim učinke te masaže, mi ni dala miru. Odločil sem se, da poiščem terapevtko tovrstne masaže. Že sam postopek prijave, mi je dal občutek velikega zaupanja. Opisati sem ji moral svoje zdravstveno stanje kot tudi ali imam kakšne fizične ali druge težave? Namreč, vse to naj bi bilo zelo pomembno za nadaljnje korake in izvedbo masaže. Ko je ugotovila, da izpolnjujem vse ”pogoje” in da popolnoma razumem, da terapevtska tantra masaža ni erotična masaža temveč je namenjena poleg globoki sprostitvi in predaji predvsem odstranjevanju potlačenih travm, neprijetnih čustev in ostalih slabih vzorcev ter za spodbujanje intenzivnih stanj zadovoljstva, sva se dogovorila za datum najinega srečanja.

Nikoli ne bom pozabil prijetnega občutka, ko sem vstopil v sobo. Čudovit ambient prižganih svečk, v zraku vonj sandalovine ter prijetna glasba so me precej sprostili. Pred neposrednim začetkom masaže, mi je terapevtka predstavila celoten postopek poteka masaže. Ko sem bil seznanjen z vsemi podrobnostmi, je pričela z izvajanjem masaže. Priznam, da mi je bilo od začetka še malo nerodno, a kmalu sta prijeten ambient ter moje zaupanje tudi ta neprijeten občutek odgnala.

Naenkrat sem začutil močan občutek svoje lastne energije, ki je dvignila boleče spomine iz preteklosti. Neznosno star, boleč in globok občutek pomanjkanja ljubezni iz mojega otroštva, s strani staršev, je povzročil, da sem po zelo dolgem času ponovno zajokal. Čeravno nisem vajen takšnih občutkov, jih nisem poskušal kontrolirati, še manj pa prekinjati masaže. Pustil sem si – Biti to, kar sem. Zavedal sem se, da je to neke vrste emocionalno čiščenje oz. notranje zdravljenje. V teh transformativnih trenutkih je terapevtka ves čas preverjala, če lahko nadaljuje, jaz pa sem vsakič znova potrdil. Ni mi žal, da sem se tudi v tistem trenutku prepustil ter zaupal v postopek. Ni mi bilo lahko. Počutil sem se, kot da strahovi prav skačejo ven iz mene. To pa je bil šele začetek. Ko se je masaža nadaljevala, mi je telo z minute v minuto bolj vibriralo, občutki pa so postajali vse bolj in bolj prijetni in hkrati intenzivni. Spraševal sem se, od kod prihaja vsa ta energija. Ker sem si dovolil in nisem ustavil procesa masaže, sem postajal vedno bolj sproščen ter lahkoten. Če bi moral v tem trenutku podati neko primerjavo, bi mogoče lahko primerjal ta občutek z otroško radostjo, ko sem še brezskrbno tekal po travniku. Sicer pa bi rekel, da sem čutil neskončno veliko ljubezni, ki sem jo zaznaval kot nežno vibracijo na mojih prsih. Počasi se mi je začelo rahlo tresti celotno telo, dihanje pa postajalo vse bolj intenzivno. S časom se je tudi mravljinčenje v telesu povečevalo, jaz pa sem v sebi čutil vedno več blaženosti. Želel sem si, da se ne neha. Ko je terapevtka končala z masažo, je trajalo kar nekaj časa, da sem lahko vstal, saj zaradi intenzivnosti pretoka energije v mojem telesu, nisem mogel premikati telesa.

Navdal me je občutek zanosa in zavedanja, kako zelo sem energijsko bitje smo ljudje ter, da se lahko sprejmem takšnega kot sem, se spoštujem in še naprej raziskujem v sebi ta neizmerni potencial, ki nam je vsem človeškim bitjem dan. Ob vseh teh mislih sem se pričel zavedati, kako lahk0 svojo življenjsko energijo pridobivam ter tudi izgubljam, povsem po nepotrebnem.

Masaža je name vplivala zelo pozitivno. Nad skrbnim odnosom in strokovnostjo terapevtke sem bil res impresioniran. Všeč pa mi je bilo tudi to, da sem lahko vse te moje občutke na koncu nekomu zaupal. Vesel sem, da sem ugotovil, da ta vrsta masaže ni dobra samo za sprostitev in razvajanje, temveč je uporabna tudi za spodbujanje intenzivnih stanj zadovoljstva, predajanje v močna stanja ter zdravljenje energijskih, fizičnih, spolnih, čustvenih kot tudi mentalnih blokad. Zdaj vem, da lahko tudi na tak način v prihodnosti pozdravim mojo potlačeno jezo in žalost, zavrta čustva kot tudi čustvene primanjkljaje, katere že predolgo nosim v sebi.

S hvaležnostjo, da obstaja znanje in tehnika, ki nam lahko pomaga izstopiti iz temačnega vrtinca vsakdana in nas popelje v višja stanja zavesti, sem se odločil napisati mojo izkušnjo, da opogumim še koga, ki si želi boljšega življenja.

Objavljeno tudi na portalu: SVETLOBA

Si želiš na email naslov občasno prejemati koristne novičke, na kakšen način si lahko pomagaš za izboljšanje zdravja in počutja? Bi bil rad obveščen/a o novostih, ugodnostih in ostalih aktivnostih, ki jih nudimo v Astralnem dotiku?

Prijava

Si se ustavil/a na svoji evolucijski poti?

Se srečuješ z zdravstvenimi težavami? 

Bi rad/a povečal/a svojo notranjo moč, voljo, življenjsko energijo, čutenje ljubezni…?

Te zanima kako ti lahko pomagam?

klikni za kratek

brezplačen

posvet

Si želiš na email naslov občasno prejemati KORISTNE NOVIČKE, na kakšen način si lahko pomagaš ZA IZBOLJŠANJE ZDRAVJA in POČUTJA? Bi bil rad obveščen/a o novostih, ugodnostih in ostalih aktivnostih, ki jih nudimo v Astralnem dotiku?

PRIJAVA NA E-NOVIČKE