Astralni dotik

kaj JE blokadA in kako nastane:

Človeško telo je sestavljeno iz več teles in ne samo enega. Ker pri tej metodi delam v astralnem območju in z astralno energijo, je efekt zdravljenja možen tudi na drugih telesih in ne samo fizičnem.

Pri astralni harmoniji večino časa namenim tretjemu (astralnemu) telesu, ki mu pravimo tudi čustveno telo, saj predstavlja naša čustva. V vseh telesih se lahko pojavijo različna neravnovesja, ki jim pravimo tudi blokade. Te se na začetku razvijejo na našem energetskem nivoju, kasneje pa manifestirajo kot določena bolezen, čustvena nestabilnost, spolna disfunkcija ali druga težava v fizični obliki. Blokado si lahko predstavljamo kot nepravilno delovanje nekega sistema ali posameznega dela našega telesa, skozi katerega ne teče dovolj energije ali pa gre za nek primanjkljaj ali presežek v naših čustvih. Največji vzrok za nastanek le teh pa je zagotovo stres, ki je posledica slabih navad in drugih negativnih vzorcev v našem življenju. To posledično privede do nezdravega, nesrečnega in manj kvalitetnega življenja.

Blokado oziroma neravnovesje lahko odstranim, ko je to že nastalo in še preden pride do večjega fizičnega problema. To lahko dosežem s pravilnim usmerjanjem energije skozi energetske centre (čakre) in ostale energetske kanale v telesu. Vsak izmed teh centrov in kanalov, pa ima vpliv na delovanje naših organov in drugih predelov našega telesa.

 

7 čaker

*Večja, kot bo pretočnost energije v naših energetskih centrih (čakrah) ter ostalih energetskih kanalih in manj, kot bomo imeli stresa in blokad/neravnovesij v naših telesih, boljše bo naše zdravje in počutje.

NAZAJ NA GLAVNO STRAN