Astralni dotik

ASTRALNO ZDRAVLJENJE na daljavo

Danes poznamo več različnih vrst in načinov energijske pomoči ter podpore o na daljavo. Pri svojem delu uporabljam dva različna modula, katera so s pomočjo starodavnega in avtentičnega sistema ter znanja avtentične tantre, ki se v svoji prvotni vlogi ukvarja z energijami razvili tantrični mojstri. Njihov namen je predvsem želja po izboljšanju zdravja in splošnega počutja ljudi ter dvig zavesti. ASTRALNO ZDRAVLJENJE NA DALJAVO je energijska terapija in en način, s katerim vam in vašim hišnim ljubljenčkom nudim pomoč in podporo na daljavo pri vašem zdravljenju nekaterih bolezni, bolečin, vnetij, oteklin in pri izboljšanju počutja.

Ker pri svojem delu uporabljam zelo potentno astralno energijo, ki je izredno redka in zelo blagodejna, bistveno hitreje in učinkoviteje pridem do pozitivnih rezultatov, grem lahko še na globlje nivoje in poleg zdravljenja na fizičnem, sprožim tudi zdravljenje na energetskem, čustvenem, duševnem in duhovnem nivoju.

Video – Energijska terapija na daljavo. Pri nekaterih primerih ne gre za splošno odprtost do energije.

Play Video

V kolikor vam videa ne predvaja, nam pišite na info@astralnidotik.si. Nobeno razširjanje, kopiranje, objavljanje, snemanje, tiskanje ali pošiljanje posnetka, brez predhodnega dovoljenja lastnika ni dovoljeno! V nasprotnem primeru se šteje za prekršek. Več – splošni pogoji spletne strani.

ZAKAJ BI MI ZAUPALI

Kot terapevt Astralnega zdravljenja na daljavo

 • poznam več protokolov za pomoč pri zdravljenju na daljavo in vem, katere uporabiti v določeni situaciji
 • poznam različne vrste energij, poglobljeno delovanje energetske infrastrukture človeškega bitja in njen odnos do fizičnega zdravja
 • uporabljam orodja za varno in harmonično odstranjevanje blokad in motenj na fizični, energetski, čustveni ter duševni ravni
 • poznam različne tehnike prodiranja avre in razumem človeško energetsko strukturo ter energetske kanale
 • poznam več protokolov zaščite pred vdorom slabih entitet
 • poznam temeljna načela zdravljenja drugih in se zavedam zakonov karme
 • redno izvajam energetske vaje, ki me še dodatno podprejo z energijo pri mojem delu
 • med delom uporabljam tudi primerno glasbo za ojačan prenos energije
 • vam lahko pomagam pri zdravljenju določenih bolezni, bolečin, čustvenih težav, pri iskanju sreče ipd. Z mojo pomočjo boste bistveno hitreje prišli do pozitivnih rezultatov, saj z energijo, s katero delam, lahko odstranim neravnovesja tudi na globljih nivojih (občutki, misli, čustva…)

KORISTNE INFORMACIJE

Za lažje razumevanje mojega dela ter s tem povezanega procesa pomoči in energijske podpore pri vašem zdravljenju, si lahko s klikom na spodnji gumb preberete nekaj zanimivih informacij, o tem kako nastanejo blokade in kako so povezane z mojim delom. 

VEČ INFORMACIJ

pomoč pri zdravljenju :

SLABEGA IMUNSKEGA SISTEMA: 

(Ljudje, ki, so pogosto bolni, zelo občutljivi ali jim primanjkuje življenjske energije)

KRONIČNIH ZDRAVSTVENIH TEŽAV: 

(Sem sodijo predvsem dolgoročne težave (kronična utrujenost, težave s ščitnico, prebavne težave ipd.)

PSIHOSOMATSKIH TEŽAVAH: 

(Bolezni povezane s psiho in telesom)

KRONIČNIH VNETJIH: 

(Vnetja na različnih delih telesa…)

OTEKLIN: 

(otekline sklepov ali otekline zaradi in po poškodbi…)

. . .

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

prednosti pomoči astralnega zdravljenja na daljavo

Dobro je vedeti, da večina izmed ponudnikov, ki danes nudi pomoč in podporo z energijo na daljavo, uporablja eterično energijo. Ta je od astralne gostejša in jo je zato težje učinkovito prenašati skozi prostor, čas in razdaljo.

PREDNOSTI ASTRALNE ENERGIJE IN OBMOČJA, V KATEREM DELAM:

 • Delam v astralnem območju, ki je zelo elastično in vsestransko
 • Astralna energija je zelo redka, prefinjena in edinstvena
 • Zaradi izpopolnjene oblike, grem v procesu še globlje in tako pozitivno vplivam tudi na vaša čustva in vaš um
 • Ima neomejen potencial in je brez omejitev glede prostora, časa in razdalje
 • Z njo dosežem enak ali celo boljši učinek kot pri osebnem stiku

PREDNOSTI POMOČI NA DALJAVO:

Domače okolje in prijetno vzdušje

* Dobro počutje

Manj stroškov

Prihranjen čas

PREDEN SE NAROČITE NA TERAPIJO:

Pred naročilom in udeležitvijo na energijsko terapijo je pomembno, da se zavedate, da nisem specializiran zdravnik, ne postavljam nobenih diagnoz in da ne zagotavljam, da bo vaša zdravstvena ali katera koli druga težava tudi rešena oziroma, da boste vi zadovoljni. Prav tako morate zaupati v metodo in proces ter se zavedati, da kot terapevt ne morem zagotoviti, da boste med samo terapijo energijo tudi čutili.

»Vsak izmed nas ima svojo unikatno pot, po kateri hodi, ta pot pa zajema določene prednosti in slabosti, različne omejitve in izzive, stopnjo čistosti telesa, blokad, lastno karmo itd.«

* Energijska terapija pa ni primerna za vsakogar. Te terapije se ne morete udeležiti, če ste:

 • redni kadilec, dnevno uživate alkohol ali jemljete močna zdravila
 • imeli ali še vedno imate hude psihične ali druge mentalne bolezni
 • ste ženska in ste ravnokar rodili. V tem primeru je bolje počakati vsaj 3 tedne

* V primeru, da ne spadate v to kategorijo, se lahko s klikom na spodnji gumb naročite na predhodni pogovor za energetsko terapijo preko naročilnice, ki je v spodnjem delu tega spletnega mesta.

NAROČILO NA BREZPLAČEN POSVET

postavitev prostora - energijska terapija
energijska terapija na daljavo
primeren prostor - energijska terapija

predhoden pogovor, priporočila in POTEK TERAPIJE

PREDHODEN POGOVOR:

Na začetku z vami opravim predhodni pogovor. Ta je lahko osebni ali video/avdio klic. Ko potrdim, da se terapije lahko udeležite, se dogovoriva za datum izvedbe terapije.

PRIPRAVE IN PRIPOROČILA

 • Primeren prostor: Prostor, v katerem boste med terapijo, naj bo miren in urejen
 • Moteči dejavniki: Zmanjšajte moteče dejavnike na minimum za celotno trajanje, saj bo tako energijska terapija uspešnejša
 • Higiena: Pred samo terapijo je priporočljivo, da se okopate ali stuširate 
 • Alkohol in kajenje: Vsaj 24-48 ur pred terapijo ne kadite ali pijte alkohola
 • Prehrana: Pred terapijo vsaj 3 – 4h ne jejte nič
 • Nakit in ostali modni dodatki: Med samo terapijo je priporočljivo, da ne nosite nakita in ostalih modnih dodatkov iz kovine ali plastike 

*Ob upoštevanju teh dejavnikov boste zagotovo povečali možnost, da boste energijo med samo terapijo čutili ter hkrati povečali možnost, da energija doseže pravi učinek pri pomoči pri vašem zdravljenju.

darilni bon

Darilni bon je primerno in lahko zelo prijetno darilo za vaše najdražje, prijatelje ali znance. S klikom na spodnji gumb, bon lahko tudi naročite.

NAROČI BON

LOKACIJA IN POTEK TERAPIJE

Za uspešnejši proces terapije je priporočljivo, da ste v prijetnem prostoru in da imate mir, brez kakršnih koli motečih dejavnikov, ki bi lahko ovirali nemoten proces zdravljenja. V kolikor te možnosti nimate, se lahko oglasite tudi pri nas na lokaciji društva, kjer verjamem, da se boste harmonično sprostili in dobili, kar se da dobro izkušnjo.

 • V primeru, da ste na drugi lokaciji (doma, ipd.), se energijska terapija izvaja na daljavo preko interneta (video ali zvočna komunikacija). Obstajajo tudi drugi načini.
 • Na lokaciji se namestite v ležeč ali res udoben sedeč položaj, se sprostite in prepustite varnemu procesu. Vam ni potrebno narediti nič, samo, čim bolj umrite vaše misli in telo.
 • Priporočljivo je, da imate oči v času terapije zaprte, saj se tako lažje sprostite in se odprete toku energije.
 • Med terapijo se vas nikoli ne dotikam in tudi če zaspite ni nič narobe, saj pri metodi, ki jo izvajam, ni nujno potrebno, da ste pri zavesti.
 • V primeru neprijetnih občutkov ipd. energijo lahko umirim ali celo prekinem proces.
 • Običajno se energetska terapija pri nas izvaja od 40 – 60 minut, lahko pa jo tudi podaljšam, če ocenim, da je potrebno.
 • Pogostost mesečnih terapij je v povprečju 1 x tedensko. Če ocenim, da je primerno in dobro za vas, lahko tudi 2 x tedensko.

ENERGIJSKA TERAPIJA - energETska masaža NA DALJAVO

V sklopu pomoči na daljavo nudimo tudi energetsko masažo na daljavo, katera izvira iz linije tantre, katera se v svoji prvotni dejavnosti ukvarja z energijami. S to unikatno metodo, nudim pomoč in podporo z energijo pri zdravljenju nekoliko drugačnih težav. Njen glavni namen je odpravljanje stresa, negativnih vzorcev razmišljanja, blokad v vašem telesu, sproščanje potlačenih čustev, popolna sprostitev telesa in duha itd. Poleg zdravilnih učinkov na fizičnem, naredi tudi zdravilne učinke na čustvenem in mentalnem nivoju. 

Več informacij lahko najdete, na glavni strani namenjeni tej metodi.

naročilo NA TERAPIJo

ASTRALNO ZDRAVLJENJE na daljavo

Objavljeno tudi na portalu: MOIA IN

*Želim prejemati E-novičke*