Astralni dotik

ENERGETSKA MASAŽA NA DALJAVO

Video – Energijska terapija na daljavo. Pri nekaterih primerih ne gre za splošno odprtost do energije.

Play Video

V kolikor vam videa ne predvaja, nam pišite na info@astralnidotik.si. Nobeno razširjanje, kopiranje, objavljanje, snemanje, tiskanje ali pošiljanje posnetka, brez predhodnega dovoljenja lastnika ni dovoljeno! V nasprotnem primeru se šteje za prekršek. Več – splošni pogoji spletne strani.

Danes poznamo več različnih vrst in načinov pomoči ter podpore z energijo na daljavo. Energijska terapija ENERGETSKA TANTRA MASAŽA NA DALJAVO je metoda, ki so jo s pomočjo starodavnega in avtentičnega sistema tantre, ki se v svoji prvotni vlogi ukvarja z energijami, razvili tantrični mojstri. Je prilagojena ter posodobljena različica originalne tantra masaže, ki je danes že odlično »orodje« za reševanje mnogih težav

POZITIVNI UČINKI

Ta, poleg zdravljenja na fizičnem nivoju, povzroči tudi zdravljenje na energetskem, čustvenem, duševnem in duhovnem nivoju. Kot terapevt energetske masaže na daljavo, pri tem ne delam direktno na vašem fizičnem telesu, temveč energetskem, ki pa ima takojšen vpliv in direkten prenos energije na tkiva v vašem telesu. Pri delu uporabljam zelo potentne energije in tako učinkoviteje in hitreje pridem do željenih rezultatov. Na tak način dosegam popolnoma enake, v veliko primerih tudi bistveno boljše rezultate, kot pri osebnem stiku.

Ta možnost pomoči na daljavo prinaša zelo veliko pozitivnih in blagodejnih učinkov; odprava odvečnega stresa, sprostitev potlačenih čustev, odstranjevanje blokad v telesu in negativnih vzorcev razmišljanja, harmonizacija in odpiranje energetskih centrov (čaker), izboljšanje spolnega potenciala, celo doseganje višjih stanj zavedanja ter popolno preobrazbo stanja, telesa in duha.

Presenečeni boste nad to metodo, saj v primeru vašega pravega pristopa in energetske pretočnosti, lahko doživite neprecenljivo ter nepozabno izkušnjo.

PREDNOSTI IN DOBROBITI

Potrebno se je zavedati, da zaradi dela z subtilnejšimi energijami, pri  ENERGETSKI MASAŽI NA DALJAVO zlahka pridemo do enakih ali celo boljših rezultatov, kot v fizični obliki.

* Izboljša vaše zdravje in počutje

* Obnovi notranjo moč, vitalnost in vpliva tudi na vašo mladost

* Dviguje imunski sistem 

* Odpravlja stres, depresijo in negativne vzorce razmišljanja

* Zmanjša občutek manjvrednosti in nesprejetja ter poveča občutek ljubezni

* Sprošča potlačena čustva in omogoča odkrivanje samega sebe

* Vnaša energijo v energetske centre in kanale ter odpravlja blokade 

* Odpravlja spolne motnje in pomaga uresničiti orgazmični potencial

* Deluje na telesni, energijski, spolni, duševni in psihosomatski ravni

* Omogoča doseganje višjih stopenj zavedanja

* Lahko pripelje do transformacije in globokega duhovnega prebujenja

PREDNOSTI POMOČI NA DALJAVO:

Domače okolje in prijetno vzdušje

* Dobro počutje

Manj stroškov

Prihranjen čas

energijska terapija na daljavo

ZAKAJ BI MI ZAUPALI

Kot terapevt Energetske masaže na daljavo

 • poznam več protokolov za pomoč pri zdravljenju na daljavo in vem, katere uporabiti v določeni situaciji
 • poznam različne vrste energij, poglobljeno delovanje energetske infrastrukture človeškega bitja in njen odnos do fizičnega zdravja
 • uporabljam orodja za varno in harmonično odstranjevanje blokad in motenj na fizični, energetski, čustveni ter duševni ravni
 • poznam različne tehnike prodiranja avre in razumem človeško energetsko strukturo ter energetske kanale
 • poznam več protokolov zaščite pred vdorom slabih entitet
 • poznam temeljna načela zdravljenja drugih in se zavedam zakonov karme
 • redno izvajam energetske vaje, ki me še dodatno podprejo z energijo pri mojem delu
 • med delom uporabljam tudi primerno glasbo za ojačan prenos energije
 • vam lahko pomagam pri zdravljenju določenih bolezni, bolečin, čustvenih težav, pri iskanju sreče ipd. Z mojo pomočjo boste bistveno hitreje prišli do pozitivnih rezultatov, saj z energijo, s katero delam, lahko odstranim neravnovesja tudi na globljih nivojih (občutki, misli, čustva…)

KORISTNE INFORMACIJE 

Za lažje razumevanje mojega dela in s tem povezanega procesa pomoči in energetske podpore pri vašem zdravljenju, si lahko s klikom na spodnji gumb preberete nekaj zanimivih informacij, o tem kaj so blokade in kako nastanejo.

VEČ INFORMACIJ

PREDEN SE NAROČITE NA TERAPIJO:

Pred naročilom in udeležitvijo na energetski terapiji je pomembno, da se zavedate, da nisem specializiran zdravnik, ne postavljam nobenih diagnoz in da ne zagotavljam, da bo vaša zdravstvena ali katera koli druga težava tudi rešena oziroma, da boste vi zadovoljni. Prav tako morate zaupati v metodo in proces ter se zavedati, da kot terapevt ne morem zagotoviti, da boste med samo terapijo energijo tudi čutili.

»Vsak izmed nas ima svojo unikatno pot, po kateri hodi, ta pot pa zajema določene prednosti in slabosti, različne omejitve in izzive, stopnjo čistosti telesa, blokad, lastno karmo itd.«

* Terapije ENERGETSKA MASAŽA NA DALAJVO se ne morete udeležiti, če ste:

 • mlajši od 18 let
 • redni kadilec, dnevno uživate alkohol ali jemljete močna zdravila.
 • imeli ali še vedno imate hude psihične ali druge mentalne bolezni
 • imate akutno vročino ali nalezljivo bolezen
 • ste ženska in ste ravnokar rodili. V tem primeru je bolje počakati vsaj 3 tedne

* V primeru, da ne spadate v to kategorijo, se lahko s klikom na spodnji gumb naročite na predhodni pogovor za energetsko terapijo preko naročilnice, ki je v spodnjem delu tega spletnega mesta.

NAROČILO NA BREZPLAČEN POSVET

darilni bon

Darilni bon je primerno in lahko zelo prijetno darilo za vaše najdražje, prijatelje ali znance. S klikom na spodnji gumb ga lahko tudi naročite.

darilni bon - energetska terapija

NAROČI BON

certifikat - energetska terapija na daljavo

darilni bon

Darilni bon je primerno in lahko zelo prijetno darilo za vaše najdražje, prijatelje ali znance. S klikom na spodnji gumb, bon lahko tudi naročite.

darilni bon - energetska terapija

NAROČI BON

darilni bon

Darilni bon je primerno in lahko zelo prijetno darilo za vaše najdražje, prijatelje ali znance. S klikom na spodnji gumb, bon lahko tudi naročite.

darilni bon - energetska terapija

NAROČI BON

predhodni pogovor, priporočila in POTEK TERAPIJE

PREDHODNI POGOVOR:

Na začetku z vami opravim predhodni pogovor. Ta je lahko osebni ali video/avdio klic. Ko potrdim, da se terapije lahko udeležite, se dogovoriva za datum izvedbe terapije.

PRIPRAVE IN PRIPOROČILA

 • Primeren prostor: Prostor, v katerem boste med terapijo, naj bo miren in urejen
 • Moteči dejavniki: Zmanjšajte moteče dejavnike na minimum za celotno trajanje terapije
 • Higiena: Pred samo terapijo je priporočljivo, da se okopate ali stuširate 
 • Alkohol in kajenje: Vsaj 24-48 ur pred terapijo ne kadite ali pijte alkohola
 • Prehrana: Pred terapijo vsaj 3 – 4h ne jejte nič
 • Nakit in ostali modni dodatki: Med samo terapijo je priporočljivo, da ne nosite nakita in ostalih modnih dodatkov iz kovine ali plastike 

*Ob upoštevanju teh dejavnikov boste zagotovo povečali možnost, da boste energijo med samo terapijo čutili ter hkrati povečali možnost, da ta energija doseže pravi učinek pri pomoči pri vašem zdravljenju.

LOKACIJA IN POTEK TERAPIJE

Za uspešnejši proces terapije je priporočljivo, da ste v prijetnem prostoru in da imate mir, brez kakršnih koli motečih dejavnikov, ki bi lahko ovirali nemoten proces zdravljenja. V kolikor te možnosti nimate, se lahko oglasite tudi pri nas na lokaciji društva, kjer verjamem, da se boste hitro sprostili in dobili, kar se da dobro izkušnjo.

 • V primeru, da ste na drugi lokaciji (doma, ipd.), terapijo izvajam na daljavo preko interneta (video ali zvočna komunikacija). Obstajajo tudi drugi načini.
 • Na lokaciji se namestite v ležeč ali res udoben sedeč položaj, se sprostite in prepustite varnemu procesu. Vam ni potrebno narediti nič, samo, čim bolj umrite vaše misli in telo.
 • Priporočljivo je, da imate oči v času terapije zaprte, saj se tako lažje sprostite in se odprete toku energije.
 • Med terapijo se vas nikoli ne dotikam in tudi če zaspite ni nič narobe, saj pri metodi, ki jo izvajam, ni nujno potrebno, da ste pri zavesti.
 • V primeru neprijetnih občutkov ipd. energijo lahko umirim ali celo prekinem proces.
 • Običajno se energetska terapija pri nas izvaja od 40 – 60 minut, lahko pa jo tudi podaljšam, če ocenim, da je potrebno.
 • Pogostost mesečnih terapij je v povprečju 1 x tedensko. Če ocenim, da je primerno in dobro za vas, lahko tudi 2 x tedensko.

naročilo na TERAPIJO

ENERGETSKA TANTRA masažA na daljavo

Objavljeno tudi na portalu: MOIA IN

*Želim prejemati E-novičke*